Forum avocaţi > Civil

Mostenire de la pariti

28-02-2017
Vizitator
Buna ziua va rog sa ma sfatuti pariti mei au decedat In 1987-1988 unde as putea verifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? va astept sfatul va multumesc
Răspunde
 28-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Dumitru Fred a scris pe 28-02-2017:
Buna ziua va rog sa ma sfatuti pariti mei au decedat In 1987-1988 unde as putea verifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? va astept sfatul va multumesc

Buna ziua.
Nimeni nu ar fi putut in mod legal sa realizeze vreo vanzare.
Ce vanzari credeti ca s-au realizat? (bunuri imobile, mobil)

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mergeti la OCPI pentru a afla proprietarii imobilelor detinute de catre parintii dvs si dezbateti succesiunea de pe urma acestora.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-02-2017
Vizitator
Am fost la C.F si misa spus ca nu se poate indentifica da ca nu am numar de imobil nu detint titlu de propietate se pare ca cine va a vadut terenuri In numale parintilor mei care ise cuvenea astept sfaturi va multumesc
Răspunde
 28-02-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Dumintru Fred a scris pe 28-02-2017:
Am fost la C.F si misa spus ca nu se poate indentifica da ca nu am numar de imobil nu detint titlu de propietate se pare ca cine va a vadut terenuri In numale parintilor mei care ise cuvenea astept sfaturi va multumesc

Buna ziua,

Trebuie sa aveti niste date de unde sa incepeti cautarea. Daca stiti locatia acestora, puteti vorbi cu un cadastrist sa faca identificarea lor in evidentele OCPI. Daca stiti localitatea unde acestea sunt situate, puteti sa intrebati la directia locala de impozite si taxe daca parintii dvs. au achitat impozit pentru terenuri si care sunt acestea.

Ipotezele sunt foarte variata, cele doua exemple de mai sus nu sunt exhaustive. Depinde foarte mult ce elemente concrete cunoasteti despre aceste terenuri. Daca nu aveti nicio informatie cu privire la acesta (doar stiti ca parintii au avut candva niste terenuri pe undeva), sansele sa identificati asemenea terenuri sunt foarte slabe.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-02-2017
Vizitator
D-na de la C.F mea spus sa apelez la un exzecutor judecatoresc sa verifice la C.F cu certificatele de deces da ca sa facut vreo vanzare de teren In numele acestora ptr.ca eu sunt pers fizica si nu am acest drept va astept sfafatul va multumesc
Răspunde
 02-03-2017
Vizitator
Am aujuns la exzecutor dar el mea spus ca D-na de la informatie C.F mea dat informatia gresit ptr.ca el nu depide de el sa faca o adresa ptr.accest lucru la C.F Va rog da ca se poate sa ma Indrumat Intro directie buna ptr.verificarea acestei situatii Va multumesc
Răspunde
 02-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Dumitru Fred a scris pe 02-03-2017:
Am aujuns la exzecutor dar el mea spus ca D-na de la informatie C.F mea dat informatia gresit ptr.ca el nu depide de el sa faca o adresa ptr.accest lucru la C.F Va rog da ca se poate sa ma Indrumat Intro directie buna ptr.verificarea acestei situatii Va multumesc

Buna ziua,

Executorul judecatoresc nu are atributii de verificare a cartilor funciare. Ar trebui sa luati legatura cu un expert topograf sau un cadastrist pentru a face identificarea acestor informatii la OCPI.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2017
Vizitator
Va multumesc ptr.sfat Am depus cerere la primarie secretariat ptr.indentifica zilelor de munca norme a parinti mei care au lucrat In fostul C.A.P Intrebarea la primirea acelei adeverinte precum ca parinti mei au avut dreptul la pamant unde ar trebui sa merg cu adeverinta ptr.a optine titlu de propietate ?? va multumesc
Răspunde
 07-03-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să vă adresați Camerei Notarilor Publici și să solicitați eliberarea unor copii ale eventualelor contracte de vânzare-cumpărare și ale certificatului de moștenitor (dacă s-a dezbătut succesiunea).
Pentru a vă dovedi interesul trebuie să depuneți acte de stare civilă.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-03-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Dumitru Fred a scris pe 06-03-2017:
Va multumesc ptr.sfat Am depus cerere la primarie secretariat ptr.indentifica zilelor de munca norme a parinti mei care au lucrat In fostul C.A.P Intrebarea la primirea acelei adeverinte precum ca parinti mei au avut dreptul la pamant unde ar trebui sa merg cu adeverinta ptr.a optine titlu de propietate ?? va multumesc
Mai intai ar trebui sa aveti certificat de mostenitor de pe urma parintilor dvs. Fara certificat nu obtineti nicio informatie.
Apoi, in legatura cu vanzari facute dupa 1990, acestea nu s-ar fi putut incheia legal. De la OCPI nu puteti sa obtineti fara nr cadastral decat un certificat de sarcini pt proprietatile parintilor, pe care le cunoasteti, si care trebuie mai intai trecute in certificatul de mostenitor.
Pt eventuale drepturi de proprietate trebuie sa mergeti la primarie.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-03-2017
Vizitator
Va multumesc frumos ptr.sfat detin un certificate de mostenitor precum frati au renutat la mostenire si acte de stare civila a parintilor mei am fost la camera notarilor cu C.M si misa spus ca nu se poate Indentifica da ca nu am titlu de propietate Si o ultima Intrebare da ca se mai poate da vreun sfat In legatura cu situoatia mea va multumesc frumos
Răspunde
 07-03-2017
Vizitator
Dumintru Fred a scris pe 07-03-2017:
Va multumesc frumos ptr.sfat detin un certificate de mostenitor precum frati au renutat la mostenire la casa parinteasca si acte de stare civila a parintilor mei am fost la camera notarilor cu C.M si misa spus ca nu se poate Indentifica da ca nu am titlu de propietate pe teren Si o ultima Intrebare da ca se mai poate da vreun sfat In legatura cu situoatia mea va multumesc frumos
Răspunde
 28-07-2017
Vizitator
Am depus la primarie si la arhiva nu apar cu numele lor In regitrele primariei am depus si la arhiva natinala ptr.indentificarea lor am primit raspuns negativ va rog da ca ma puti indruma si in alta parte va multumesc cu respect
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.