Forum avocaţi > Civil

Chemare in instanta-anulare certificat mostenitor

01-03-2017
Vizitator
Buna ziua!
As dori sa ma ajutati cu niste indrumari,fiindca am primit,atat eu cat si mama, o cerere de chemare in judecata,prin care se solicita anularea unui certificat de mostenitor din anul 2004.
Pe scurt, tatal meu a avut doua casnicii si patru copii,trei copii din prima casatorie (reclamantii) si unul din a doua casnicie(parata-eu).
Impreuna cu prima sotie a dobandit un apartament intr.un oras,iar cu a doua sotie (parata-mama) a dobandit un apartament in alt oras.
Tatal meu a murit in anul 2001,iar cand mama a dorit sa dezbata mostenirea s.a izbit de pretentii financiare imense din partea reclamantilor, prin urmare mama a renuntat.
In anul 2004 , a dezbatut succesiunea fara a preciza ca tata mai are si alti mostenitori,iar acum ne au chemat in judecata.
In comunicarea pe care am.primit.o scrie ca trebuie sa depun intampinarea in maxim 25 de zile de la primirea chemarii.
Cum procedez? Merg la un avocat? Ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat!
O zi buna!
Răspunde
 01-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa formulati intampinarea, in care sa prezentati instantei si versiunea dvs., urmand ca ulterior sa va prezentati la termenele stabilite. Daca aveti alte solicitari, va trebui pe langa intampinare sa formulati si cerere reconventionala. Este la latitudinea dvs daca sa va asigurati o aparare de specialitate sau nu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.