Forum avocaţi > Civil

Succesiune

04-03-2017
Vizitator
Buna seara daca facem succesiunea la casa si la notar nu declaram un minor adica sora e moarta si are copi un minor si noi al crestem dar nu avem acte pe minor si la succesiune nu declar minoru al gaseste... nu vrem sa mintim sau fals ceva dar necesita multe acte si nu avem posibilitate oricum minoru ramane la noi si sal adopt
Răspunde
 04-03-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nici sa nu va gânditi. In primul rând privati minorul de niste bunuri care i se cuvin de drept ca si mostenitor al mamei sale. Dvs la interesul lui ar tb sa va gânditi in primul rand nu la ce va e mai usor dvs. In plus nu cred ca asta si ar fi dorit sora dvs.

Apoi ar tb sa faceti ceva declarații mincinoase, la fel si martorii care se vor prezenta in fata notarului care ce bănuiesc ca stiti sunt infracțiuni.

Consultați notarul, numiti tutore copilului si dezbateti succesiunea.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care declarati in fals, puteti fi acuzati de savarsirea infractiunilor de fals in declaratii si uz de fals, infractiuni pedepsite cu inchisoarea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-03-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Sandra a scris pe 04-03-2017:
Buna seara daca facem succesiunea la casa si la notar nu declaram un minor adica sora e moarta si are copi un minor si noi al crestem dar nu avem acte pe minor si la succesiune nu declar minoru al gaseste... nu vrem sa mintim sau fals ceva dar necesita multe acte si nu avem posibilitate oricum minoru ramane la noi si sal adopt

Buna ziua.

Va sfatuiesc sa nu procedati in sensul celor descrise de dvs.
Un astfel de comportament se circumscrie unor dispozitii legale din materie panala.
Consultati un notar public. Exista posibilitatea dezbaterii succesiuni si fata de minor, caruia i se va numi un curator special care se accepte mostenirea in numele acestuia.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-03-2017
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare ,am fost trei frati doi au decedat unul nu a fost casatorit ,celalalt are patru copii,pe cel necasatorit l-am inmormantat eu.Si acum mau dat in judecata copii pentru impartirea de avere,de aceea as vrea sa stiu daca am vreun drept mai mult ca ei pentru ca l- am inmormantat pe fratele meu,daca nu ce ar trebui sa fac.Va multumesc frumos.
Răspunde
 07-03-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteti cere includerea cheltuielilor de înmormântare si pomenite si împărțirea lor conform cotelor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.