Buna ziua Am fost casatorita pina in octombrie 2016 , cand s-a pronuntat sentinta de divort . Eu si sotul , am avut buletinul la adresa parintilor mei , buletin care inca mai are valabilitate pina in anul 2020. In anul 2015 ne mutam in Germania , iar in acest moment suntem cetateni romani cu domiciliul in strainatate . Intrebarea mea este , daca exista un termen legal prin care parintii mei pot cere ca domiciliul din buletinul sotului , sa nu mai fie la adresa lor ? Precizez ca avem o alta locuinta comuna , unde ar putea sa isi faca ex-sotul buletinul. Am intrebat la serviciul unde s-a eliberat cartea de identitate si mi s-a spus ca trebuie sa asteptam expirarea valabilitatii , dar intre timp , proprietarul imobilului (adica parintii meu ) , pot depune o notificare Va rog sa ma lamuriti , care ar fi solutia legala si cum ar trebui sa procedeze parintii mei . Acest domiciul stabil din buletin , ii poate da dreptul de a locui la adresa aceea , neexistand nici un contract de inchiriere ?! Multumesc |
|