Forum avocaţi > Civil

Contract prestari servicii intre Sc si PF

11-03-2017
Vizitator
Buna ziua
In data de 08.03.2017,mama mea in calitate de beneficiar pf si sc in calitate de prestator,au semnat un contract de prestari servicii.
Problema pe care am intampinat-o ulterior,este ca,contractul este tipizat insa este completat de mana in doua exemplare scrise de 2 persoane...adica,cel al sc scrise de reprezentantul societatii si se afla la societate,iar cel al mamei mele este scris de alta persoana,deci nu este acelasi scris pe ele.
La aceleasi contracte sunt anexate si doua procese verbale de receptie in care sunt trecute lucrarile ce se vor face la casa si preturile lucrarilor si materialelor.
In pv al mamei mele,de exemplu scrie asa:
Grinzi de lemn 8,5 lei/metru liniar...
Astazi cind au adus grinzile,in pv al sc scrie 85 de lei/ml...
Asta e doar un exemplu,insa la toate materialele,pe procesul verbal este scris fara virgula,iar acum patronul societatii ameninta ca un cotract trebuie respectat ca a semnat pt el.
Astazia mai si dat 7000 de lei avans,fara a i se da vreo chitanta...
Credeti ca se poate anula acest contract?
Va multumesc anticipat...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.