Beata a scris pe 14-03-2017: Buna ziua, Problema mea e urmatoarea: Parintii mei au divortat acum 27ani, de la tatal meu nu am primit nimic toata viata mea. El a murit acum 3 ani.El mai are 2 surori si mama ei (bunica mea). Totdeauna ziceau ca o sa primesc si eu ceva din casa familala. Acum cele 2surori vrea sa vanda casa fara mine, bunica mea trebuie sa semneze contractul de vanzare(batrana are 90ani si nici nu stie daca e ziua sau noapte,nu mai aude,nu mai vede) Ce as putea sa fac eu ca sa nu raman cu nimic?Cele 2surori mi-au zis clar ca nu vreau sa-mi deie nimic. Buna ziua, Surorile tatalui dvs nu pot vinde nimic fara dvs. Ele nu il mostenesc pe tatal dvs, ci dvs in calitate de fiica. In primul rand dvs trebuie sa mergeti la notar si dezbateti succesiunea dupa tatal dvs. In cazul in care acesta nu are sotie supravietuioare si nici alti copii, doar dvs in calitate de fiica veti fi declarata unica mostenitoare a acestuia. Apoi, casa despre care vorbiti este a tatalui dvs sau a bunicii..? Daca e bunicii, atunci ea poate vinde casa in timpul vietii, numai daca este apta medical sa faca acest lucru. Daca sustineti care are problemele medicale pe care le scrieti, atunci puteti solicita o expertiza medicala. Niciun notar nu va accepta o semnatura pe un act de vanzare din partea unei persoane care nu mai e in deplinatatea facultatilor mintale. |
Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com |
|
|