Forum avocaţi > Civil

Imprumut bănci neachitat

16-03-2017
Vizitator
Bună ziua.În 2008 am împrumutat bani de la 2 banci pt. nevoi personale,am achitat până în 2012 când mi-am pierdut serviciul.Din acest moment nu am mai achitat nimic,am primit tot felul de amenintari telefonice și scrise,dar neavând niciun bun mobil si imobil nu au avut cum să recupereze banii.Acum am posibilitatea să mă angajez și aș vrea să știu dacă pot să-mi vacă oprire pe salariu.Vă mulțumesc.
Răspunde
 16-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca impotriva dvs. este demarata o procedura de executare silita, va poate pune poprire pe salariu. Daca ati pastrat somatiile sau notificarile primite anterior, ar fi bine sa va uitati peste ele daca v-au fost transmise si de un executor judecatoresc. Daca gasiti numele executorului judecatoresc (si numarul dosarului de executare) va puteti interesa daca executarea mai este in vigoare.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.