|
19-03-2017 |
 | Ileana Popa Vizitator |
| Am vândut un apartament imputernicind pe cineva cu procura notariala sa semneze si sa încaseze pentru mine. Împuternicitul refuza sa-mi dea banii ce au fost virați in contul sau bancar, menționat in contractul de vanzare-cumpărare. Ce e de facut, va rog? Unde se încadrează aceasta fapta? Va multumesc. | |
|
|
|
19-03-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti formula o plangere penala impotriva respectivei persoane, in termen legal, pentru savarsirea infractiunilor de furt, inselaciune si abuz de incredere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-03-2017 |
 | Popa Ileana Vizitator |
| Va mulțumesc stimata doamna pentru răspuns si promptitudine. Numai bine! | |
|
|
|
19-03-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ileana Popa a scris pe 19-03-2017: Am vândut un apartament imputernicind pe cineva cu procura notariala sa semneze si sa încaseze pentru mine. Împuternicitul refuza sa-mi dea banii ce au fost virați in contul sau bancar, menționat in contractul de vanzare-cumpărare. Ce e de facut, va rog? Unde se încadrează aceasta fapta? Va multumesc. Buna ziua, Fapta de a nu va preda banii incasati este mai degraba de natura civila, nu penala. Ar trebui sa formulati o actiune civila in instanta prin care sa solicitati obligarea imputernicitului la plata sumei incasata in temeiul mandatului acordat. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
19-03-2017 |
| Va multumesc stimata doamna pentru răspuns. Numai bine! | |
|
|
|
19-03-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pe cale civila trebuie achitata taxa de timbru, calculata in functie de valoarea sumei solicitata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-03-2017 |
| Va rog, ma mai puteți ajuta spunându-mi la ce articole din Codul Penal se încadrează aceste infractiuni? Va solicit aceasta pentru a putea face si depune de urgentă o plângere pana la angajarea unui avocat. Va mulțumesc tuturor anticipat | |
|
|
|
20-03-2017 |
 | Popa Ileana Vizitator |
| |
|
|
21-03-2017 |
| Mai întâi faceți o notificare către acea persoană (notificare semnată de avocat și transmisă prin intermediul executorului judecătoresc), prin care să puneți în vedere persoanei să vă transfere într-un cont bancar (pe care trebuie să-l indicați în notificare) suma de bani în termen de 5 zile. Menționați în notificare că în cazul în care banii nu se virează în termenul indicat veți face plângere penală și veți acționa și pe cale civilă, urmând ca persoana să suporte consecințele și toate cheltuielile. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
22-03-2017 |
| Va multumesc, domnule avocat Albu! | |
|
|
|
22-03-2017 |
| Buna ziua! Primul pas pe care dvs trebuie sa il faceti in acest moment este sa ii trimiteti notificare prin care ii solicitati ca in termen de x zile sa va transfere banii, in caz contrar urmeaza sa depuneti plangere penala impotriva acestuia sau sa introduceti actiune civila. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-03-2017 |
 | Ionita daniela Vizitator |
| Bună ziua, as dori sa ma ajutati cu un sfat daca se poate, am un teren cumparat acum mai bine de 50 de ani de bunicii mei de la vecini, cu chitanta de mana care nu este legalizata, pe care au facut casa, bunicii si unchiul meu au murit. Am ramas eu si tatal meu. Bunica m-a crescut si afacut act de adoptie pentru mine. Vreau sa stiu daca cu procura de la tatal meu care este plecat din tara si cu chitanta respectiva pot sa ma duc la un notar sa vând locul altcuiva pentru ca eu nu dispun de banii necesari pentru acte de vanzare si succesiuni, sa il vand doar cu chitanta si persoana respectiva sa se ocupe de restul actelor? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |