In timpul divortului sotia a luat masina si a dus-o la parintii ei, spunandu-mi ca este pe numele ei si deci este numai a ei. Vreau sa mentionez ca masina e cumparata in timpul casatoriei din bani comuni dar actele sunt pe numele ei. In seara cand a luat masina eu nu eram acasa, actele masinii fiind la mine (talonul si cartea de identitate). In masina exista doar o copie xerox a cartii de identitate a masinii. Am facut plangere penala pentru furt intre soti, raspunsul a fost neinceperea urmariri penale deoarece divortul nu era finalizat, masina e pe numele ei iar plangerea nu a intrunit conditiile legale deoarece a fost facuta dupa ce a trecut mai mult de doua luni. Intrebarea mea este, cu ce documente conduce ea masina daca ele sunt la mine, fapt care l-am scris in declaratia data la politie? Este posibil sa obtina duplicat in situatia in care ea are doar o copie xerox si un raspuns de la parchet al sesizarii mele? Daca a obtinut duplicat, in declaratia pe propria raspundere trebuia sa spuna ceva, ca actele au fost distruse, au fost furate sau pierdute. Intentionez sa o dau in judecata pentru fals in acte sau sa depun plangere la politie, ceva de genul asta, dar inainte de asta vreau sa stiu cum as putea sa aflu daca s-au emis noi documente pentru masina? Partaj nu intentionez sa bag prea curand dar vreau sa stiu ce a-si putea sa fac, poate in urma unor sesizari o sa cedeze si o sa vrea sa vindem masina. Va multumesc si apreciez orice raspuns Multumesc |
|