Forum avocaţi > Civil

Dosar dauna tergiversat la firma de asigurari

30-03-2017
Vizitator
Buna.In data de 1 martie am avut un accident in care un taximetrist a intrat in mine.A fost chemata politia, ambulanta , pompierii etc...Politia l-a declarat vinovat pe dansul, acesta si-a recunoscut si el vina, au fost si martori care au declarat si s-a scris in procesul verbal; am primit de la dansul asigurarea + copii dupa toate actele personale, iar de la politie procesul verbal si suplimentul de constatare a daunelor in vedererea reparatiei, nu a fost amiabila.In data de 6 a venit inspectorul sa faca poze la masina si a deschis dosarul spunandu-mi ca in cel mai scurt voi primi un raspuns; masina este foarte grav avariata, cei de la service unde am lasat-o mi-au spus ca e de dauna totala, pe constatarea daunelor inspectorul a scris doar 30 de elemente avariate(doar atatea puncte erau).Stau si astept, ma suna in data de 17 sa-i trimit niste poze cu masina mea de la locul accidentului, ii trimit si o zis ca face cerere si de la politie pentru niste poze(aici a mintit am fost la politie, si mi-au zis ca ce tot cer atatea poze atata timp cat au toate documentele si nu a facut nici o cerere iar ei nu dau poze de la accident si eu la randu-i nu trebuia sa-i trimit).Iarasi stau si astept si zic sa-l sun eu in data de 24, raspunde si imi zice ca nu a primit nici o poza de la mine(nici nu s-a "sictisit" sa ma sune inapoi sa ma anunte intr-o saptamana ca nu a primit), ii trimit iarasi si culmea le-a primit in nici un minut.A mai trecut o saptamana si nu mi-au dat nici un raspuns ce se intampla cu masina mea, ii de dauna totala sau intra la reparatii cu plata la service...Tot ma amana chiar daca au toate actele, nu stiu ce tot mai cauta.Daca fac investigatii sau nu mai stiu eu ce, trebuia legal sa ma anunte in termen de 5-10 zile in scris de la deschiderea dosarului, ceea ce nu au facut.Cei de la politie mi-au spus ca tot amana pentru ca au de dat multi bani si sa-i amenint cu instanta.Ce ma sfatuiti sa fac?!! pentru ca ma termina, nervi, timp pierdut etc..Sa vorbesc cu un avocat si sa-i mai "streseze" si dansul ?Daca nici asa, sa-i poftim la instanta?Multumesc.
Răspunde
 02-04-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Faceți o sesizare la ASF.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-04-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Aveti posibilitatea sa formulti o actiune civila impotriva soferului vinovat, chemand firma de asigurare ca parte responsabila civilmente. Puteti, de asemenea, sa solicitati o suma de bani pentru lipsa de folosinta a autoturismului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.