Buna.In data de 1 martie am avut un accident in care un taximetrist a intrat in mine.A fost chemata politia, ambulanta , pompierii etc...Politia l-a declarat vinovat pe dansul, acesta si-a recunoscut si el vina, au fost si martori care au declarat si s-a scris in procesul verbal; am primit de la dansul asigurarea + copii dupa toate actele personale, iar de la politie procesul verbal si suplimentul de constatare a daunelor in vedererea reparatiei, nu a fost amiabila.In data de 6 a venit inspectorul sa faca poze la masina si a deschis dosarul spunandu-mi ca in cel mai scurt voi primi un raspuns; masina este foarte grav avariata, cei de la service unde am lasat-o mi-au spus ca e de dauna totala, pe constatarea daunelor inspectorul a scris doar 30 de elemente avariate(doar atatea puncte erau).Stau si astept, ma suna in data de 17 sa-i trimit niste poze cu masina mea de la locul accidentului, ii trimit si o zis ca face cerere si de la politie pentru niste poze(aici a mintit am fost la politie, si mi-au zis ca ce tot cer atatea poze atata timp cat au toate documentele si nu a facut nici o cerere iar ei nu dau poze de la accident si eu la randu-i nu trebuia sa-i trimit).Iarasi stau si astept si zic sa-l sun eu in data de 24, raspunde si imi zice ca nu a primit nici o poza de la mine(nici nu s-a "sictisit" sa ma sune inapoi sa ma anunte intr-o saptamana ca nu a primit), ii trimit iarasi si culmea le-a primit in nici un minut.A mai trecut o saptamana si nu mi-au dat nici un raspuns ce se intampla cu masina mea, ii de dauna totala sau intra la reparatii cu plata la service...Tot ma amana chiar daca au toate actele, nu stiu ce tot mai cauta.Daca fac investigatii sau nu mai stiu eu ce, trebuia legal sa ma anunte in termen de 5-10 zile in scris de la deschiderea dosarului, ceea ce nu au facut.Cei de la politie mi-au spus ca tot amana pentru ca au de dat multi bani si sa-i amenint cu instanta.Ce ma sfatuiti sa fac?!! pentru ca ma termina, nervi, timp pierdut etc..Sa vorbesc cu un avocat si sa-i mai "streseze" si dansul ?Daca nici asa, sa-i poftim la instanta?Multumesc. |
|