Forum avocaţi > Civil

Detalii despre succesiune

02-04-2017
Vizitator
buna ziua! am inceput succesiunea dupa mama pe cale judecatoreasca cu fratele si tatal meu si am platit avocatului suma de 7000 lei si ne-am inteles sa ii dau 10% procent din cat scot partea mea de mostenire.avocatul a apucat doar sa depuna dosarul in instanta si noi am cazut la acord pe cale amiabila urmand sa facem actele la notar si sa suspendam actiunea din instanta. intrebarea mea este trebuie sa ii mai dau avocatului procentele atata timp cat nu a mai facut nimic si am solutionat intre noi problema fara ca el sa mai fie implicat?
Răspunde
 02-04-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Discutati cu avocatul pentru o solutionare amiabila a diferendului, deoarece atat timp cat succesiunea nu se va dezbate pe cale judecatoreasca, nu va poate solicita plata unui onorariu de succes.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-04-2017
Vizitator
Roman Viorel a scris pe 02-04-2017:
buna ziua! am inceput succesiunea dupa mama pe cale judecatoreasca cu fratele si tatal meu si am platit avocatului suma de 7000 lei si ne-am inteles sa ii dau 10% procent din cat scot partea mea de mostenire.avocatul a apucat doar sa depuna dosarul in instanta si noi am cazut la acord pe cale amiabila urmand sa facem actele la notar si sa suspendam actiunea din instanta. intrebarea mea este trebuie sa ii mai dau avocatului procentele atata timp cat nu a mai facut nimic si am solutionat intre noi problema fara ca el sa mai fie implicat?

Daca avocatul chiar nu a avut nicio implicare in solutionarea amiabila a diferendului, nu.
Insa, daca avocatul poate dovedi ca a facut acte care au determinat solutionarea amiabila, poate avea pretentii in functie de ce s-a prevazut in contractul de asistenta juridica (care este si titlu executoriu, deci atentie)
Răspunde
 02-04-2017
Vizitator
Multumesc!
Răspunde
 02-04-2017
Vizitator
Avocatul nu a participat cu nici un act la solutionare....totul se va desfasura la notar...el nu a facut decat sa inainteze dosarul in instanta pt care a cerut onorariu initial de 7 000 lei pe care i- am platit deja restul de 10% urmand sa ii dau la solutionarea prin instanta dar noi vom merge la notar pt ca am cazut deacord cu privire la mostenire si facem actele la notar...nu am avut nici macar o infatisare si am reusit sa ne intelegem amiabil...va multumesc pt sfat
Răspunde
 03-04-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Onorariul de succes se plateste atunci când dosarul se finalizeaza cu succes ca urmare a demersurilor efectuate de avocat in indeplinirea efectiva a mandatului ce i a fost incredintat.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-04-2017
Vizitator
@viorel, in acest caz avocatul ramane cu onorariul de 7000 deja platit, insa nu mai poate emite pretentii cu privire la un onorariu de succes. De altfel, ma indoiesc ca ar avea astfel de pretentii daca situatia sta asa cum spuneti dvs.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.