Forum avocaţi > Civil

Avocat lasa client fara aparare premeditat

08-04-2017

Am primit promisiune de la un avocat ca ma va reprezenta intr-un proces. Am convenit onorariu si conditii si apoi nu a mai semnat nici un contract desi eu am tot intrebat daca vine, daca facem contractul, samd.
Pina cu o zi inainte de termen m-a tinut agatata ca vine si face si drege, IMPIEDICANDU-MA SA IMI IAU UN ALT AVOCAT IN ACEST MOD si pana la urma m-a lasat fara aparare, nu a mers la nici un termen si nici nu a mai raspuns intrebarilor mele daca merge ori ba.
Incalca acest avocat vreo regula de-a dvs. sau din coduri sau vreo lege, va rog?
Stiu ca nu aveti voie sa va vorbiti de rau intre dvs. dar aici e pur si simplu vorba de legislatie. Ca esti avocat sau alta profesie, nu conteaza, e vorba de lege.
Evident ca am pierdut procesul eu nefiind acolo si nici avocat neavand.
A facut asta de doua ori si acele procese sunt pierdute. Avand in vedere ca nu a fost o singura data, nu exclud ca a fost deliberat totul. Chiar nu stiu pentru ce.
Daca doriti sa imi raspundeti, multumesc.
Răspunde
 08-04-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca nu ati semnat un contract de asistenta juridica cu acel avocat va si foarte greu sa demonstrati faptul ca i-ati angajat serviciile.

Cu toate acestea, puteti incerca sa dovediti cu martori, inscrisuri sau alte mijloace (e-mailuri, mesaje pe telefon, dovada platii onorariului) faptul ca ati avut o intelegere cu avocatul.

In mod normal, avocatul poate fi cercetat disciplinar pentru astfel de chestiuni de catre comisia disciplinara a baroului din care face parte.

Puteti incerca sa ii faceti o sesizare la barou pentru a se cerceta conduita avocatului, desi nu stiu cat va va ajuta acest lucru in procesele deja pierdute.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-04-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Fara un contract încheiat si limite ale mandatului stabilite avocatul nu are nicio obligație fata de dvs si dvs niciun drept de a fi asistată /reprezentată.

Atata timp cat este interesul dvs nu vad de ce ati acordat încrederea si ati asteptat - chiar de 2 ori - dupa niste vorbe, fara nimic concret caci apărarea nu se face numai la termen in fata instanței ci si prin formularea de aparari in scris, întâmpinari, exceptii etc.

Totul tine de procedura, exista termene stricte ce tb respectate si dvs asteptări sa vi se raspunda la un tel, fara a exista un contract si fara a achita în onorariu pt serviciile pe care le solicitați.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-04-2017

Multumesc, doamna avocata Alexandra Vasile. Intotdeauna echilibrata si eleganta in raspunsurile dvs.
Da, am dovezi ca m-a tinut pana in ultimul moment cu promisiunea ca vine si ca face si contract si face ...si drege..

Ea stia ca nu va veni si mai stia ca eu voi fi fara aparare. Asa am si pierdut doua procese importante.
Cand i-am reprosat, a reziliat toate contractele existente cu mine, fara nici un motiv!!!

Ea a facut apararea la dosarul de fond si normal ca, daca a zis ca vine la recurs, eu am crezut, era avocata mea de 2 ani si mai facusem contracte cu ea.

Pe mine ma interesa ce legi, regulamente, etc. exista in acest sens.

Nu poti sa iti bati joc de un om si de viata lui in acest fel. Promisiunea nu are incadrare legala? Voi citi Statutul avocatului si ce mai e pe la barou.
Ce pacat ca nu sunteti in Bucuresti avocata...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.