Forum avocaţi > Civil

Relatii de familie,divort cu copil,litigii

22-11-2013
Bucuresti
0727187239
bondadaniela@gmail.com
Buna ziuaMa numesc Bonda Daniela si am mai multe problene.Totul a inceput in momentul in care am iesit in somaj cu ordonanta.A venit si m-a rugat sa-i dau banii de la ordonanta pt asi plati niste datorii cu conditia sa-mi returnęze banii cand am nevoie-in acea perioada se puteau incasa toti banii pe ordonanta.Mentionez ca locuinta in care stateam era cumparata pe numele meu.In anul 2002 m-am maritat si am nascut un baiat cu probleme de vorbire.Prin anul 2007-2008 fratele meu a vandut casa care era pe numele meu si a incasat banii.In decembrie 2011 am anuntat protectia copilului-am lasat o declaratie cu nr de inregistrare-si sectoristul de care apartineam ca nu mai pot locui alaturi de sotul meu deoarece mai mult tortureaza copilul la mine tipa ca nu merg la servici si ca ma ocup numai de copil.Datorita sfaturilor primite mi-am luat copilul si am plecat in com Vidra jud Ilfov.Si aici am anuntat protectia copilului dupa ce l-am dat pe copil la scoala si i-am rezolvat cu transferul.Din 21 august anul curent pana in 14 octombrie am fost internata de 3 ori dar nimeni nu mi-a dat un diagnostic corect.In 15 octombrie m-a adus fratele meu in Brasov.Din 15 octombrie si pana in prezent sunt aminintata si eu si copilul meu-de fratele meu si de mama mea-sa imi fac pensie de boala pt ca ei nu mai au posibilitati de a ma intretine,ca nu ma ocup de copil si ca aduce tatal sa-l ia,ca trebuie sa le dau hartie scrisa ca nu mai am pretentii la ei.Mentionez ca intre timp am fost diagnosticata cu o boala de inima si nu imi face bine stresul si vreau sa ma ocup in continuare de copil.Va multumesc in asteptarea unor sfaturile legalle

Bonda D.
Răspunde
 22-11-2013
Suceava
0744642483
tudosaav@personal.ro
Esti un caz social, sigur nu ai posibilitati financiare. Nu am inteles unde ai domiciliul, dar fa o cerere la Baroul din circumscriptia in care locuiesti pentru a-ti desemna un avocat pentru reprezentare din oficiu. Ai grija, la tine problema e cu doua taisuri! Se va ajunge la ancheta sociala, consideri ca esti apta din toate punctele de vedere pentru cresterea si educarea minorului?
Răspunde
 23-11-2013
Bucuresti
0727187239
bondadaniela@gmail.com
Eu ma consider apta pt a-mi creste si educa copilul in continuare.Problema se pune daca: pot lasa copilul cu un parinte cu tulburari de adaptare-in cazul meu tatal copilului- si ce se poate intampla daca sunt amenintata in continuare pt faptul ca vreau sa plec din casa fratelui meu care are sa-mi returneze niste bani ?Multumesc

Bonda D.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.