Forum avocaţi > Civil

Decadere drepturi parintesti

25-11-2013
Vizitator
Buna ziua
Anul asta dupa divort fica de 15 ani a ramas la fosta sotie, avem custodie comuna dar eu am plecat din apartament din cauza certurilor. In toamna asta la balul bobocilor fata (copilul) s-a distrat asa de mult ca a ajuns sa danseze pe masa ajungand pana a ramane doar in lenjerie intima, asta fiind pe la doua noaptea. Vreau sa intreb daca am vreo sansa de castig intr-un proces in care sa cer decaderea totala a mamei din drepturile parintesti avand ca baza doar aceasta filmare? Martori nu am ca doar nu o sa vina nici un coleg de la liceu sa imi fie mie martor. Vreau sa mentionez ca la procesul de divort fica a optat sa ramana cu fosta sotie tocmai din acest motiv ca o sa aiba mai multa libertate si ca nu o sa mai fie nevoita sa dea explicatii unde ai fost, cu cine, conditii sa vina in casa la o anumita ora.
In situatia in care a-si deschide proces fica o sa mai fie intrebata daca vrea sa vina la mine (tata), probabil ca nu o sa vrea? Pot cere sa i se plateasca pensia de intretinere de catre mama si nu de mine? Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc
Răspunde
 26-11-2013
Suceava
0744642483
tudosaav@personal.ro
Cum sa nu... dovedesti ca a invatat sa danseze in lenjerie intima pe masa de la mamica ei, ca a determinat-o!
Răspunde
 12-12-2013
Bucuresti

decaderea este un proces delicat, greu .. este o sanctiune pentru parintele vinovat. In practivca au fost cazuri putine. daca fiica are deja 15 ani,...nu are nici un rost

Răspunde
 01-02-2014
Vizitator
buna ziua. am stat in concubinaj cu cineva pana am ramas insarcinata in acest timp tatal copilului a intrat in puscarie pentru tentativa de omor talharie,dupa ce am nascut parinti lui au avut pretentia sa trec fata pe numele lui,tin sa mintionez ca aveam 17 ani cand am ramas gravida, fata este la mine am locuinta pe numele meu si conditii bune sa imi cresc copilul. el trebuie sa iasa ma ameninta ca ma omoara si ca imi face rau si ca imi ia fata, imi este frica de el deoarece stiu ce persoana este si stiu ca este foarte violent imi este frica pentru viata copilului meu. fetita are un an si 3 luni. va rog ajutatima. multumesc
Răspunde
 13-02-2014
Bucuresti

este un litigiu greu si delicat. la proces va participa obligatoriu si parintele pirit. daca exista temeri ptr, viata, cresterea si educarea copilului puteti avea sanse.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.