Forum avocaţi > Civil

Inselat,

26-04-2017
Vizitator
Buna ziua ,luna trecuta de 25 .03.2017 am inchiriat o casa in oras fara contract dar cu intelegere pe internet ca proprietarii erau plecati in Germania.Toate datele se gasescin mesenger.Prima intrebare daca aceste date tiparite ar putea lua locul unui contract.Casa avea foarte multe probleme eram in primele zile si fara apa ,(a stat inchis 3 ani si au inghetat conductele)si normal toate aceste reparatii erau platite de proprietari (sume mari)si tot atunci ca sa introducem cablu RDS a mai platit 2100 ptr ca avea restante si a fost dat in judecata.Atunci a zis nici o problema toate se rezolva numai sa fie bine si putem sta si 10 ani.In 16 in aceasta luna a venit acasa si ne-a cerut sa parasim casa ,motiv neinvocand ,si sa parasim cat mai repede .Intre timp de la alti mai bine zis de la mesterul care i-a reparat toate a zis ca asa stie ca atita are de cheltuit pe casa ca nu merita sa o tina .El lucuind in Germania si e o casa cumparata inainte de casatorie ,cred ca s-a amestecat si sotia care demult vroia sa o vanda.Chirii foarte greu se gasesc in acest oras mic ,ce pot face ?poate o sa treaca si trei luni pana gasesti o chirie ,ce pot face?pot cere inapoi bani de chirie,?normal am stat doar 2 saptamani linistiti ,pot cere despagubiri?nu stiu ce pot face?multumesc anticipat de raspuns.
Răspunde
 26-04-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti formula o actiune in instanta pentru restituirea sumelor achitate, in masura in care aveti dovezi in acest sens. De asemenea, pentru a va scoate din imobil, proprietarul va trebui introduca in instanta o actiune de evacuare. Sfatul meu este ca pe viitor sa nu mai inchiriati imobile fara a incheia in prealabl un contract.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-04-2017
Vizitator
Multumesc de raspuns,dar din pacate banii i-am dat la mama lui dar nu am primit nici un act ,in mesenger era mentionat ca atunci cand ajunge acasa facem contract .Si ma tem ca are un unchi la politie si ma da afara .as duce actul care l-am tiparit la primarie dar nu stiu daca imi accepta,sant distrusa fizic si psihic ,am pierdut si locul de munca din aceasta cauza
Răspunde
 26-04-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Elena a scris pe 26-04-2017:
Multumesc de raspuns,dar din pacate banii i-am dat la mama lui dar nu am primit nici un act ,in mesenger era mentionat ca atunci cand ajunge acasa facem contract .Si ma tem ca are un unchi la politie si ma da afara .as duce actul care l-am tiparit la primarie dar nu stiu daca imi accepta,sant distrusa fizic si psihic ,am pierdut si locul de munca din aceasta cauza

Buna ziua,

Puteti face plangere si la politie pentru inselaciune daca se poate demonstra ca v-a cerut banii si v-a dat afara in mod abuziv doar cu scopul de a obtine banii si de a va insela.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.