|
03-05-2017 |
 | Decebal57 Vizitator |
| Fica mea, are un copil in varsta de 7 ani, care a fost nascut in Italia, avand si Certificat de Nastere Roman, amandoi locuind in Italia.De la varsta de 9 luni a copilului, tatal copilului, i-a parasit, revenind in Romania, calugarindu-se. In toata aceasta perioada, pe tatal copilului, nu l-a interesat de copil, neaducand nici un fel de contributie, la cresterea si educarea acestuia.Copilul, poarta numele tatalui, dar fiica mea, nu a fost casatorita cu el. Acesta este de acord cu acordarea custodiei totale ficei mele. Va rog sa-mi spuneti cum se poate face acest lucru, in Romania, avand in vedere ca, fiica mea, lucreaza si traieste in Italia impreuna cu fiul ei, care este clasa a I-a, in Italia. | |
|
|
|
03-05-2017 |
| Actiunea este de competenta instanței unde se afla resedinta minorului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
04-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Parintii pot intocmi o declaratie notariala in care sa-si exprime acordul cu privire la exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului si modalitatea de acordare a pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-05-2017 |
 | Decebal57 Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns... | |
|
|
|
08-05-2017 |
 | Decebal57 Vizitator |
| Am intrebat la un Notariat si am inteles ca, nu se poate acorda custodia, decat prin instanta!....Ce ma sfatuiti ?...Multumesc anticipat... | |
|
|
|
08-05-2017 |
| Decebal57 a scris pe 08-05-2017: Am intrebat la un Notariat si am inteles ca, nu se poate acorda custodia, decat prin instanta!....Ce ma sfatuiti ?...Multumesc anticipat... Buna ziua, Asa este. Instanta de tutela are competenta pentru a stabili care dintr parinti poate exercita autoritatea tutelara asupra minorei si modalitatea in care o va face. Trebuie o actiune in instanta avand acest obiect. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Decebal57 a scris pe 08-05-2017: Am intrebat la un Notariat si am inteles ca, nu se poate acorda custodia, decat prin instanta!....Ce ma sfatuiti ?...Multumesc anticipat... Se poate incheia un acord de mediere in ceea ce priveste autoritatea parinteasca, urmand ca instanta sa consfiinteasca acest acord, insa daca doriti stabilirea domiciliului minorului in alta tara, va trebui sa va adresati instantei staine. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-05-2017 |
 | Decebal57 Vizitator |
| ...are deja Carte de Identitate Italiana...este in cl.I...in Italia...acolo a fost nascut...ce ma sfatuiti sa fac?...Va multumesc anticipat... P.S..Nu mai putem da de tatal copilului. | |
|
|
|
09-05-2017 |
| Se poate rezolva prin instanța de judecată dar trebuie să aflați adresa tatălui pentru ca acesta să primească comunicarea actelor. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-05-2017 |
| Decebal57 a scris pe 09-05-2017: ...are deja Carte de Identitate Italiana...este in cl.I...in Italia...acolo a fost nascut...ce ma sfatuiti sa fac?...Va multumesc anticipat... P.S..Nu mai putem da de tatal copilului. In cazul in care, prin demersurile intreprinse de catre instanta, nu se va putea indentifica domiciliul tatalui, se va desemna un curator special care sa-i apere interesele, pentru ca instanta sa rezolve actiunea. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |