Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Imi trebuie semnatura tatalui pentru a imi lasa copilu in custodia parintilor mei?

08-05-2017
Vizitator
Buna ziua am si eu o mare nelamurire cine ma poate ajuta cu un sfat! Pe data de 18 doresc sa plec in strainatate precizez am un copil in varsta de 2 anisori tata copilului e in germania vine pe data de 14 vreau sa las copilu in custodia bunicilor adica parintilor mei imi trebuie semnatura lui? Daca el nu e de acord ce fac ?.trebuie sa plec sa ii fac un trai mai bun.is disperata nu stiu ce sa mai fac nu vreau sa il pierd am la dispozitie 4 zile se poate rezolva cv ? Trebuie sa ne intelegem?
Răspunde
 08-05-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Nu precizati daca mai sunteti sau nu casatorita cu tatal copilului.
Daca nu mai sunteti casatorita cu tatal copilului, atunci la cine este stabilit domiciliul minorului si care este modul de exercitare a autoritatii parintesti ?

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-05-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca doriti ca bunicii copilului sa se ocupe de acesta in perioada cat sunteti plecata, ar trebui ca si dvs. si tatal copilului sa lasati o procura notariala bunicilor pentru a se ingriji de cresterea minorului si sa efectueze demersurile necesare in interesul copilului (cum ar fi sa incaseze alocatia, sa poata sa il inscrie pe copil la gradinta).

Acordul parintilor este necesar doar atunci cand trebuie copilul inscris la gradinita sau in cazul incasarii alocatiei (daca alocatia intra pe card, trebuie doar sa lasati cardul bunicilor).

Altfel, nu aveti nevoie de alte demersuri pentru ca bunicii sa poata avea grija de copil. Doar daca tatal vrea el sa ia copii si sa ingrijeasca de ei, puteti intampina probleme, in sensul ca tatal are prioritate sa ia copiii fata de bunici.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-05-2017
Vizitator
Inca sunt casatorita si vrem sa depunem actele pentru divort dar el refuza sa dea semnatura pentru a-l lasa in custodia parintilor mei.dar nici nu vrea sa imi ia copilu precizez vrea nici mu stiu ce vrea defapt sa imi faca rau sa nu pot pleca dincolo la munca
Răspunde
 08-05-2017
Vizitator
Copilul este la mine tatal la lasat de mic si a plecat nu.l-a interesat si acuma.dintr-o data vrea sa imi faca mie rau
Răspunde
 08-05-2017
Vizitator
Tatal copilului nu vrea sa semneze pentru a-l lasa in custodia parintilor mei!
Răspunde
 09-05-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Meli a scris pe 08-05-2017:
Inca sunt casatorita si vrem sa depunem actele pentru divort dar el refuza sa dea semnatura pentru a-l lasa in custodia parintilor mei.dar nici nu vrea sa imi ia copilu precizez vrea nici mu stiu ce vrea defapt sa imi faca rau sa nu pot pleca dincolo la munca

Depuneti actiunea de divort.
Solicitati stabilirea domiciliului copilului la dvs.
Solicitati stabilirea exercitarii autoritatii parintesti in mod exclusiv de dvs.
Apoi dupa terminarea divortului, puteti pleca din tara, lasand copilul in grija parintilor dvs. DAR, anuntand in prealabil, Autoritatea Tutelara.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-05-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Urmati procedura de delegare a autoritatii parintesti si nu o simpla procura.

Mai multe detalii gasiti aici : http://avocat-gerber.ro/despre-delegarea-temporara-a-autoritatii-parintesti.html

Nu plecati din tara pana nu rezolvati legal situatia copilului dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-05-2017
Vizitator
Da va multumesc din suflet pentru intelegere si indrumare!
Răspunde
 22-11-2018
Vizitator
Buna seara sunt casatorita si am in copil nu am bagat divort pt ca nu. Dispun financiar as dori sa vad intreb daca plec din Tara si las copilul in grija bunicilor ce am vrei problema
Răspunde
 23-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Verdes Paula a scris pe 22-11-2018:
Buna seara sunt casatorita si am in copil nu am bagat divort pt ca nu. Dispun financiar as dori sa vad intreb daca plec din Tara si las copilul in grija bunicilor ce am vrei problema

Situatia este destul de delicata, in sensul ca daca sotul va solicita divortul, iar minorii se afla in grija bunicilor, tatal poate solicita stabilirea domiciliului copiilor la dansul si obligarea dvs. la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.