Forum avocaţi > Civil

Litigiu munca -proces

10-05-2017

Buna dimineata ,

Am avut un proces cu fostul angajator pentru litigiu in munca , procesc pe care l-am castigat , am primit acasa sentinta in care il obliga pe angajator la plata sumei de 500 ron cheltuieli expertiza contabila , dar costurile totale fiind de 3800 ron .(1500 ron onorariu avocat +1000 ron cheltuieli de judecata ) .
La momentul respectiv d-na avocata mi-a zis sa nu facem recurs pentru ca sigur va face angajatorul si ne vom lega de acest lucru in proces ca nu s-au acoperit toate sumele , iar daca nu face ne vom recupera banutii , angajatorul nu a facut recurs .
De 1 an tot o sunam si o intrebam calea de recuperare , ne-a zis ca va face o cerere la tribunal pt corectie , ca se va plati un timbru si ca ne vom recupera banutii (SA STAM LINISTITI CA NU II VOM PIERDE ), din pacate dansa nu a facut niciun demers nici pana in ziua de azi, iar aseara mi-a spus foarte elegant si fara nicio remuscare ca nu are ce face ca banii i-am pierdut si ca nu recuperez decat acei 500 ron .
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , cum pot recupera acei bani , daca trebuia atunci cand am primit sentinta sa fac ceva , nu mi se pare normal sa pierd acei bani , cineva undeva are o culpa in aceasta situatie , eu vis-a- vis de dna avocat mi-am indeplinit sarcinile , i-am achitat onorariul , vreau ca si dansa sa-si indeplineasca sarcinile .
Multumesc frumos de ajutor !
Răspunde
 10-05-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca nu ati facut apel impotriva hotararii primei instante pentru motivul ca nu vi s-au acordat cheltuielile de judecata solicitate, din pacate nu aveti cum sa-i recuperati de la angajator. Se poate sa incercati cu o cerere de completare a hotararii, insa nu stiu cate sanse sunt tinand cont ca in mod normal trebuia declarata calea de atac pentru schimbarea acestui aspect din hotarare.

Daca este culpa avocatului pentru nerecuperarea acestor sume, puteti depune sesizare la baroul din care face parte avocatul pentru a-i solicita sa suporte aceste cheltuieli pe care nu le-ati obtinut. Avocatii sunt obligati sa aiba incheiata o polita pentru raspundere profesioanala, astfel incat orice sume datorata din culpa avocatului se pot obtine direct de la asiguratorul avocatului.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-05-2017

Va multumesc tare mult pentru raspuns , dar daca fac acea cerere la barou cum dovedesc ca dansa nu a facut recurs (poate sustine ca ea a vrut sa faca recurs si noi nu am fost de acord ) , ma astept la orice de la dna avocat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.