Buna dimineata , Am avut un proces cu fostul angajator pentru litigiu in munca , procesc pe care l-am castigat , am primit acasa sentinta in care il obliga pe angajator la plata sumei de 500 ron cheltuieli expertiza contabila , dar costurile totale fiind de 3800 ron .(1500 ron onorariu avocat +1000 ron cheltuieli de judecata ) . La momentul respectiv d-na avocata mi-a zis sa nu facem recurs pentru ca sigur va face angajatorul si ne vom lega de acest lucru in proces ca nu s-au acoperit toate sumele , iar daca nu face ne vom recupera banutii , angajatorul nu a facut recurs . De 1 an tot o sunam si o intrebam calea de recuperare , ne-a zis ca va face o cerere la tribunal pt corectie , ca se va plati un timbru si ca ne vom recupera banutii (SA STAM LINISTITI CA NU II VOM PIERDE ), din pacate dansa nu a facut niciun demers nici pana in ziua de azi, iar aseara mi-a spus foarte elegant si fara nicio remuscare ca nu are ce face ca banii i-am pierdut si ca nu recuperez decat acei 500 ron . Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , cum pot recupera acei bani , daca trebuia atunci cand am primit sentinta sa fac ceva , nu mi se pare normal sa pierd acei bani , cineva undeva are o culpa in aceasta situatie , eu vis-a- vis de dna avocat mi-am indeplinit sarcinile , i-am achitat onorariul , vreau ca si dansa sa-si indeplineasca sarcinile . Multumesc frumos de ajutor ! |
|