Forum avocaţi > Civil

Iesire indiviziune

10-05-2017
Vizitator
Buna ziua.as vrea sa un sfat de la dumneavoastra in legatura cu un proces de iesire din indiviziune. este vorba despre jn loc care se imparte la 5 persoane,tatal meu fiind al saselea. toti ceilalti 5 au fost la un acord de mediere,au fost de acord cu lotizarea,si cu lotul aferent fiecaruia(mai exact s.au inteles toti cum au vrut) . tatal meu care pana acum s.a folosit de lotul numarul 4,i sa dat un alt loc,lotul 5 . tatal meu a fost la judecatorie fara avocat si acolo influentat de avocatul advers,acesta intreband.ul dcaa e de acord cu lotizarea,a spus ca este de acord cu lotizarea dar nu cu lotul cuvenit. avocatul a insistat si a doua oara sa il intrebe daca este de acord cu lotizarea. este asta o greseala a tatalui meu,ca a spus ca este de acord cu felul cum s.au lotizat,dar nu cu lotul atribuit? avocatul advers a mentionat ca si chetuielile sa fie platite de noi. ce sanse am la recurs este vreo sansa ca tatal meu sa ramana unde a stat pana acum,el nu vrea altceva decat acelasi lot. mentionez ca ceilalti s.au vorbit sa ia asa deoarece vor sa vanda unuia dintre ei ulterior iar cel care a luat ultimul lot pentu ca in continuare mai se afla un teren care este al nimanui si pe care cu siguranta il va lua in uzucapiune . multumesc
Răspunde
 11-05-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
A gresit foarte mult tatal dvs. ca nu a avut avocat, cu atat mai mult cu cat a vazut ca ceilalti aveau un avocat.
Ar fi trebuit macar sa contacteze un avocat si sa-i ceara opinia, daca nu dispunea de mijloace financiare pentru a achita onorariul unui avocat pentru asistenta si reprezentare in instanta.
Greu de dat o solutie cu privire la eventualele sanse in recurs, daca nu sunt vazute actele.
De obicei in recurs se judeca pe aspecte strict juridice.
Va sfatuiesc sa contactati direct un avocat caruia sa-i prezentati toate actele ce le detineti, inclusiv hotararea pronuntata,
Costul unei consultatii juridice este infinit mai mica decat costurile ce le va suporta ulterior tatal dvs.
Succes.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.