|
11-05-2017 |
 | Radacina cristian Vizitator |
| buna ziua,va rog un sfat referitor la cazul meu: am chemat in judecata o banca,cerand sa mi se dea dobanda legala aferenta sumelor incasate abuziv cu titlul de comision de risc/administrare (mentionez ca acest comision mi-a fost returnat in urma unei hotarari judecatoresti in 2015) ,iar in chemarea in judecata depusa de mine in aprilie 2017 este specificat absolut tot: calculul dobanzii ce o cer,atat in franci elvetieni cat si in lei,am facut un tabel in excel cu calculul exact al dobanzii pe toti anii in care acest comision mi-a fost oprit abuziv de banca (2008-2013), aratand pana si rata dobanzii a BNR pe toti acesti ani. ieri am primit o adresa de la Judecatorie in care mi se cere sa: "precizez valoarea cererii introductive prin indicarea sumei pretinse prin petitul 1"...........adica ce mi se cere ?! aici va rog sa ma ajutati cu o lamurire ce trebuie sa fac mai departe,pt ca am doar 10 zile sa raspund multumesc anticipat.Cristian | |
|
|
|
11-05-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Probabil instanta va cere sa indicati care este suma globala ceruta cu titlu de dobanda. Este bine ca ati facut calculul detaliat si ati pus totul intr-un tabel, dar probabil instanta vrea sa indicati suma totala solicitata (desi poate si instanta sa adune sumele, probabil ca vrea sa le adunati si dvs. ca sa nu existe vreo nelamurire). Astfel, depuneti o precizare prin care sa spuneti ca suma solicitata aferenta petitului 1 este .... lei, conform calculului detaliat in cuprinsul cererii de chemare in judecata. Aveti grija sa vedeti ce anume ati solicitat prin acest petit 1- nu este suficient sa spuneti doar ca solicitati dobanda legala aferenta comisionului abuziv, ci trebuie sa indicati suma totala in cifre. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
11-05-2017 |
 | CristianBv
|
| in primul rand vreau sa va multumesc frumos D-soara Alexandra Vasile pt raspunsul prompt. in al 2-lea rand vreau sa spun ca am specificat tot ce spuneti d-voastra mai sus. am sa va redau mai jos cum este in cuprinsul chemarii in judecata paragraful care se refera la cele de mai sus: "În Anexa 1, atasata prezentei cereri de chemare in judecata, am prevăzut modul detaliat de calcul al dobânzii legale de la data fiecărei plăţi şi până la data de 11/10/2013, data când S.C. Volksbank Romania S.A., aşa cum rezultă din extrasele de cont ataşate prezentei cereri, mi-a restituit 6672,64 CHF reprezentând comisionul de risc/administrare încasat abuziv pentru convenţia de credit nr. 01...../16.01.2008. Valoarea dobânzii solicitate, corespunzătoare sumelor reprezentând comisionul de risc/administrare, pentru convenţia de credit nr. 01..../16.01.2008 este de 1648,79 CHF, echivalentul a 7000,60 lei la cursul BNR de 4,2459 lei/1 CHF, din ziua de 06.04.2017, data redactării prezentei cereri."....... Anexa 1,este bineneteles tabelul excel pe 3 pagini ce contine calculul detaliat al dobanzii cerute,unde totalul este acea valoare de 1648.79 chf. intrebare: este posibil ca instanta sa nu fi vazut acest paragraf in cuprinsul chemarii mele in judecata ?! ....in acest caz:trebuie sa merg sa depun inca o data(de fapt,sa ma repet) acest paragraf asa cum mi-ati spus d-voastra in mesajul de mai sus ?.... | |
|
|
|
11-05-2017 |
 | ZsokaV Vizitator |
| Buna ziua, As avea nevoie de ajutor intr-un caz oarecum mai aparte.Vizavi de mine am niste vecini,cu dosare penale pentru tot felul de acuzatii.De 32 de ani stau la adresa asta si tot timpul am avut probleme cu ei.Daca chem politia nu se intampla nimica,dau vina pe noi ca noi ii instigam .Nu pot sa vopsesc poarta ca ma injura nu pot face nimic ca sunt pe capul meu.Imi arunca becuri in curte,daca vine cinvea la noi cheama politia ca se parcheaza pe trotuar si ei nu pot trece,pun sticle sparte pe drum sa ne spargem cauciucurile si de vreo 3 ori au zgariat masina la invitatii care au venit la mine. Stau intr-o casa detinuta de o firma adica stau in chirie.nu isi platesc chiria totusi nu inteleg cum nu poate sa ii scoata afara.Sunt vreo 30 in casa cu tot cu copii.Copii fiind vreo 25.E focar de infectie,nimanui nu ii pasa.La toata lumea le e frica de ei .Nu au apa curenta si fura si electricitate.Am ajuns la capatul rabdariilo si as vrea sa stiu daca pot face ceva pe cale legala. Multumesc | |
|
|
|
11-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| ZsokaV a scris pe 11-05-2017: Buna ziua, As avea nevoie de ajutor intr-un caz oarecum mai aparte.Vizavi de mine am niste vecini,cu dosare penale pentru tot felul de acuzatii.De 32 de ani stau la adresa asta si tot timpul am avut probleme cu ei.Daca chem politia nu se intampla nimica,dau vina pe noi ca noi ii instigam .Nu pot sa vopsesc poarta ca ma injura nu pot face nimic ca sunt pe capul meu.Imi arunca becuri in curte,daca vine cinvea la noi cheama politia ca se parcheaza pe trotuar si ei nu pot trece,pun sticle sparte pe drum sa ne spargem cauciucurile si de vreo 3 ori au zgariat masina la invitatii care au venit la mine. Stau intr-o casa detinuta de o firma adica stau in chirie.nu isi platesc chiria totusi nu inteleg cum nu poate sa ii scoata afara.Sunt vreo 30 in casa cu tot cu copii.Copii fiind vreo 25.E focar de infectie,nimanui nu ii pasa.La toata lumea le e frica de ei .Nu au apa curenta si fura si electricitate.Am ajuns la capatul rabdariilo si as vrea sa stiu daca pot face ceva pe cale legala. Multumesc In primul rand trebuie sesizate organele de politie si aveti posibilitatea legala sa formulati plangere penala impotriva dansilor pentru savarsirea infractiunilor de distrugere si amenintare. De asemenea, puteti aduce la cunostiinta proprietarului imobilului problemele cu care va confruntati pentru remedierea acestora. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |