Forum avocaţi > Civil

Probleme cu vecinii

11-05-2017
Vizitator
Buna ziua,
As avea nevoie de ajutor intr-un caz oarecum mai aparte.Vizavi de mine am niste vecini,cu dosare penale pentru tot felul de acuzatii.De 32 de ani stau la adresa asta si tot timpul am avut probleme cu ei.Daca chem politia nu se intampla nimica,dau vina pe noi ca noi ii instigam .Nu pot sa vopsesc poarta ca ma injura nu pot face nimic ca sunt pe capul meu.Imi arunca becuri in curte,daca vine cinvea la noi cheama politia ca se parcheaza pe trotuar si ei nu pot trece,pun sticle sparte pe drum sa ne spargem cauciucurile si de vreo 3 ori au zgariat masina la invitatii care au venit la mine.
Stau intr-o casa detinuta de o firma adica stau in chirie.nu isi platesc chiria totusi nu inteleg cum nu poate sa ii scoata afara.Sunt vreo 30 in casa cu tot cu copii.Copii fiind vreo 25.E focar de infectie,nimanui nu ii pasa.La toata lumea le e frica de ei .Nu au apa curenta si fura si electricitate.Am ajuns la capatul rabdariilo si as vrea sa stiu daca pot face ceva pe cale legala.
Multumesc
Răspunde
 23-05-2017

Da, chemati televiziuni dupa ce inainte strangeti frumusel multe probe: fotografii si martori.
Si eu am probleme cu coloratii, sunt peste tot si statul le sufla in bors.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.