Forum avocaţi > Civil

Persoane fizice impozabile

15-05-2017
Vizitator
Daca in anul 2017 am încasat venituri mai mari de 65000€ din vanzari de imobiliare o sa plătesc tva de 19 % pe toata suma încasată sau doar pe ceea ce depăseste 65000€?
Răspunde
 19-05-2017
Vizitator
Buna ziua doamna

La totalul sumei incasate.
Răspunde
 19-05-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,
Se plateste la intreaga suma, nu doar la ce depaseste 65000

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-10-2021
Vizitator
Buna ziua,

Daca anul acesta am vandut 2 propietati, un teren, un apartament, propietati personle, apartametul a fost folosit ca si locunta, am cumparat o casa tot pentru a locui, dar ne-am hotarat sa o vindem, di diverse motive, v-a trebui sa platim TVA? mentionez ca toate tranzactiile au fost facut pe persoana fizica, si ca suma totala depaseste 85.000 de euro
Răspunde
 22-10-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Persoanele fizice nu datorează TVA atunci când bunurile imobile tranzacționate sunt folosite/deținute în scopuri personale și nu pentru desfășurarea de activităţi economice, cum sunt, spre exemplu, construcțiile și terenul aferent utilizate în scop de locuință, casele de vacanță, bunurile moștenite sau dobândite ca urmare a reconstituirii dreptului de proprietate, dar și orice ale bunuri utilizate în scopuri pur personale.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.