Forum avocaţi > Civil

Custodia minorului

19-05-2017

Buna ziua. Ma numesc pricop raul(34ani) si doresc un sfat va rog. Am avut o relație cu o fata(17ani) , din aceasta relație a rezultat un copil(3luni) nu sunt căsătorit cu mama copilului si nici nu locuim împreună. Minorul se află la domiciliul parintilor (ei) dar mama copilului la abandonat si a fugit de acasă lăsând copilul in grija mamei ei. Eu ca tatăl minorului doresc sa il iau la mine acasă pentru ca eu sunt tatăl lui, dar părinții fetei nu vor sa mil dea. Repet mama minorului a părăsit copilul si nu știe nimeni de ea. A fost văzută plimbanduse prin oraș fara nici o grija. Eu doresc custodia copilului pt ca il iubesc. Va mulțumesc si aștept un raspuns
Răspunde
 19-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Fiind părinte aveți dreptul să solicitați creșterea copilului. Faceți acțiune în instanță și, în plus, formulați și o ordonanța președințială.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-05-2017

Va mulțumesc foarte mult. Din cauza dificultăților financiare sunt nevoit sa mai aștept puțin. Poate găsesc un avocat care accepta plata si după ce deschid acțiunea. Va multumesc
Răspunde
 20-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trebuie formulata la instanta de tutela o actiune pentru exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesi, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-05-2017
Vizitator
Buna seara.am câteva întrebări...acum 5 ani am încredințat copilul tatălui sau in germania in urma unor probleme de familie copilul a vrut la tatăl lui.i am făcut procura pe 1an si mi a promis ca il va aduce in tara sa l vad si sa i prelungesc procura si nu s a ținut de promisiune.nu ma lăsa sa vb cu copilul de câțiva ani abia de o sapt am reușit si acum copilul are 13 ani si vrea înapoi la mn.el sta la mătușă lui si din cate am înțeles ea are nu stiu cum tutela lui când eu nu i am dat o este posibil?eu si tatăl lui nu am fost căsătoriți.cum procedez si ce documente am nevoie ca sa mi aduc copilul inapoi?mulțumesc elena
Răspunde
 21-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce tatal a retinut minorul dupa expirarea termenului precizat in procura, puteti formula in instanta o actiune pentru rapire interntionala de minori. Ulterior puteti solicita in instanta exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-05-2017
Vizitator
Buna ziua va mulțumesc cal mi ați răspuns.copilul nu sta la tata ci la mătușă si după cate am înțeles ea are tutela pt ca a fost la politie si la protecția copilului in germania si tot ea merge la ambasada sa i reînnoiască pașaportul roman si nu înțeleg de ce nu tatăl.este posibil ca tatăl sa i acorde in totalitate cusdodia fara acordul meu?
Răspunde
 21-05-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dvs aveti hotărâre de acordare a custodiei catre dvs sau măcar comuna cu tatăl ?

In orice caz in prezent pare a fi de competenta instantelor din Germania orice masura privind minorul.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-01-2018
Vizitator
Nu .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.