Forum avocaţi > Civil

Pensia alimentara cu intarziere de la firma la care lucreaza fostul sot.

23-05-2017
Vizitator
Buna ziua, am o problema cu firma la care lucreaza fostul sot. Incepand de anul acesta Imi trimit pensia alimentara cu intarziere si pe luna februarie nu am primito deloc.am sunat in fiecare luna si mi se spune ca au si ei cheltuieli si sa astept ca o sai primesc.Dar ei au retinu bani din salarul lui Dar mie nu mi trimit.ce pot sa fac in aceasta situatie?eu din acesti banuti platesc rata la Banca cu care ma lasat fostul sot.
Răspunde
 23-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Solicitarea de plată a pensiei de întreținere s-a făcut în cadrul unei executări silite?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-05-2017
Vizitator
Nu.asa sa hotarat la divort.firma ii retine pensia din salar si eu o primesc prin mandat postal.
Răspunde
 24-05-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Iarovenco Elisabeta a scris pe 24-05-2017:
Nu.asa sa hotarat la divort.firma ii retine pensia din salar si eu o primesc prin mandat postal.

Buna ziua,

Daca angajatorul nu plateste de buna voie, va trebui sa demarati procedura de executare silita, iar in cadrul acestei proceduri, angajatorul este obligat sa plateasca la timp, altfel putand fi chiar angajatorul executat silit pe propriile venituri si bunuri pentru respectarea obligatiei.

Ar fi bine sa discutati inainte de a demara procedura de executare silita si cu fostul sot (daca se mai poate), pentru a vedea de ce angajatorul intarzie la plata.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Incercati in prima faza sa notificati in scris angajatorul pentru solutionarea problemei, in caz contrar apelati la un executor judecatoresc.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-05-2017
Vizitator
Buna ziua.
Am discutat cu fostul sot si mia spus ca lui sau retinut bani pt pensia alimentara din salar.Am sunat eu personal la firma unde lucreaza si mi sa spus sa am rabdare ca si ei au cheltuieli si ca voi primi bani,dar nu am primit nimic inca luna aceasta si pe luna februarie deloc.am toate mandatele de la posta ca dovada.
Răspunde
 24-05-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua.
Am discutat cu fostul sot si mia spus ca lui sau retinut bani pt pensia alimentara din salar.Am sunat eu personal la firma unde lucreaza si mi sa spus sa am rabdare ca si ei au cheltuieli si ca voi primi bani,dar nu am primit nimic inca luna aceasta si pe luna februarie deloc.am toate mandatele de la posta ca dovada.

In acest caz, va sfatuiesc sa va adresati unui executor judecatoresc

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-05-2017
Vizitator
Multumesc mult.
Răspunde
 24-05-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua.

De asemenea, daca prin hot de divort se specifica faptul ca firma angajatoare este obligata sa plateasca pana la data de...a fiecarei luni sau se spune doar "lunar" chiar fara specificare de data, puteti sa le faceti si plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.

Mergeti si la un avocat sa va formuleze o notificare. De multe ori, o semnatura si o stampila a unui avocat rezolva mai repede situatia.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.