Forum avocaţi > Civil

Revocare moștenirii după moartea tatălui

26-05-2017
Vizitator
Sunt o persoana cu handicap grav gradul 1 căreia i-a murit tatăl in 2016. Tatal meu a făcut acte de vânzare - cumpărare în 2013 cu bunicii mei ( părintii lui ) pe casa rurala cu dreptul de UZUFRUCT și dreptul de abitație viagere asupra imobilului. La înmormântarea tatălui meu bunicii mei mi-au declarat ca s-au răzgândit și ca lasă casa mătușii mele ( sora tatălui). Dupa decesul tatălui am fost la notar și am scos ceritficat de moștenitor . Notarul a declarat ca actele sunt perfect legale. A trecut un an si am aflat ca mătușa mea a devenit moștenitoare. Nu am primit nici o înștiințare si cum e posibil sa pierd moștenirea când actele obținute sunt legale? Ce trebuie sa fac ?
Mulțumesc pentru atenție !
Răspunde
 27-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa va interesati prin ce modalitate bunicii au re-instrainat imobilul, deoarece poate fi vorba despre o fapta penala. Solicitati un extras de carte funciara pentru a vedea situatia imobilului, iar ulterior, in caz ca acesta i-a fost vandut matusii, puteti formula in instanta o actiune pentru nulitatea celui de-al doilea contract de vanzare-cumparare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.