Forum avocaţi > Civil

Va rog o informatie

30-05-2017
Vizitator
Buna ziua va rog un sfat la ce istitutie se poate verifica da ca cineva au depus cereri In numele parintilor mei dupa 1991 ptr.retrocedare a terenurilor In baza legi 18/1991 ?? Va multumesc
Răspunde
 30-05-2017
Vizitator
Sau da-ca se poate prin istanta de judecata ptr.indentificarea acestor persoane care au depus cereri In numele parintilor mei ptr retrocedare In baza legi 18/1991 ptr.a optine terenuri In numele lor dupa 1991??
Răspunde
 30-05-2017
Vizitator
Va multumesc cu respect
Răspunde
 31-05-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
verificati la primaria localitatii in care se afla terenurile

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2017
Vizitator
Am depus cerere la arhiva primariei am primit raspuns precum ca parintii mei nu figureaza cu numele lor desi martori spun ca au lucrat Inpreuna Da ca aveti Indrumari sa ma ajutati Va multumesc
Răspunde
 31-05-2017
Vizitator
Buna ziua
Am si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta.Am primit acasa cererea de divort a sotului meu de care sunt separata in fapt din anul 2014.In urma casatoriei avem un copil minor de 3 ani si jumatate.In cerere are pretentii de a mi lua copilul care a locuit cu mn din ziua nasterii si pe care l am educat impreuna cu mama mea..dar si la 25% din veniturile mele.Imi aduce ca si acuzatii faptul ca eu nu i pot oferi grija minorului deoarece am ramas singura ,mama mea a decedat in urma cu 1 luna.Precizez ca am o casa mare care in urma succesiunii va ramane a mea,mi am schimbat locul de munca pentru a avea un program fix de 8 ore pentru a fi acasa la ora 17 in fiecare zi,iar veniturile mele pe ultimele 6 luni sunt destul de mari.El specifica in cerere ca la domiciliul lui unde locuieste cu mama lui si fratele,are cine sa se ocupe de copil.Specific ca doar de forta majora si asta s a intamplat doar la decesul mamei i am incredintat copilul pentru 3 zile,in rest vine si vede minora pentru 1 ora maxim 2 la 3 saptamani deoarece zice ca nu are timp si nu participa in nici un fel cu bani pentru cresterea copilului.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac eu acum,ce pasi am de urmat pentru a avea succes in acest proces.
Multumesc
Răspunde
 02-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Maria a scris pe 31-05-2017:
Buna ziua
Am si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta.Am primit acasa cererea de divort a sotului meu de care sunt separata in fapt din anul 2014.In urma casatoriei avem un copil minor de 3 ani si jumatate.In cerere are pretentii de a mi lua copilul care a locuit cu mn din ziua nasterii si pe care l am educat impreuna cu mama mea..dar si la 25% din veniturile mele.Imi aduce ca si acuzatii faptul ca eu nu i pot oferi grija minorului deoarece am ramas singura ,mama mea a decedat in urma cu 1 luna.Precizez ca am o casa mare care in urma succesiunii va ramane a mea,mi am schimbat locul de munca pentru a avea un program fix de 8 ore pentru a fi acasa la ora 17 in fiecare zi,iar veniturile mele pe ultimele 6 luni sunt destul de mari.El specifica in cerere ca la domiciliul lui unde locuieste cu mama lui si fratele,are cine sa se ocupe de copil.Specific ca doar de forta majora si asta s a intamplat doar la decesul mamei i am incredintat copilul pentru 3 zile,in rest vine si vede minora pentru 1 ora maxim 2 la 3 saptamani deoarece zice ca nu are timp si nu participa in nici un fel cu bani pentru cresterea copilului.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac eu acum,ce pasi am de urmat pentru a avea succes in acest proces.
Multumesc

Trebuie sa formulati in termen legal intampinare si cerere reconventionala, prin care sa solicitati exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Din moment ce copilul locuieste cu dvs. si se va dovedi in urma anchetei sociale ca este bine ingrijit, cu o aparare eficienta aveti toate sansele sa obtineti o solutie favorabila.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-06-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Maria a scris pe 31-05-2017:
Buna ziua
Multumesc

Având în vedere situația descrisă, nu are nici o șansă pentru ca locuința copilului să fie stabilită la el. Eventual, poate obține un program de vizitare mai larg.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-06-2017
Vizitator
Multumesc frumos pentru raspuns.Ma puteti ajuta si cu sfat in privinta martorilor!?Precizez ca sunt singura,mama decedata acum 1 luna,tatal decedat acum 10 ani,fratele locuieste in Montreal de 3 ani,unica matusa locuieste in Italia,prietena cea mai buna este in Dubai iar singura prietena comuna cu sotul care ne cunoaste si m-ar putea ajuta refuza acest lucru din motiv ca nu vrea sa se bage intre noi 2.Ce ma sfatuiti sa fac!?deoarece restul cunostintelor nu au avut legatura directa cu faptele.Singura persoana care ar vrea sa ma ajute este mama actualului meu concubin care sta cu fetita in timpul in care noi suntem la servici,asta dupa ce a decedat mama,deoarece bunica din partea tatalui refuza sa ma ajute.Intrebarea mea este se pot folosi mesajele!?Deoarece am foarte multe conversatii in care ma rugam de sot sa o scoata pe cea mica prin parc iar el refuza din motiv ca nu are timp,si ca nu sta la cheremul meu.
Răspunde
 03-06-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Pentru divorț o puteți folosi ca martor pe mama concubinului, care să confirme că sunteți despărțită în fapt din anul 2014. De asemenea, să relateze martora că dvs vă îngrijiți de copil în mod corespunzător și ea vă ajută. Puteți propune ca martor și vecini ai imobilului în care locuiți.pentru a descrie faptul că vă îngrijiți bine de copil etc.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.