Forum avocaţi > Civil

Contestatie executare silita

30-05-2017
Vizitator
In anul 2008 am facut un imprumut in valoare de 1300 lei. pana in urma cu aproape 5 ani am platit ratele la zi,insa in urma divortului am ajuns in imposibilitatea de a achita rata .Am c erut reesalonarea debitului ramas ,lucru cu care banca bineinteles ca nu a fost de acord.Au inceput somatiile ,care spuneau sa achit in termen de nu stiu cat ba toata suma ba jumate,ceea ce normal ca nu aveam cum.Mentionez ca creditul a fost preluat de laABN AMRO deRBS,apoi deDDM INVEST.Acum dupa aproape cinci ani ma trezesc cu somatia de executare silita.Intrebarea mea este:se poate conteste executarea silita si daca dupa atatia ani debitul nu este prescris. Multumesc
Răspunde
 31-05-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Doar instanta sesizata printr o contestație la executare formulata in termenul legal de 15 zile poate decide daca a intervenit sau nu prescriptia.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Somația de executare silită este de la un executor dsai de la o societate de recuperare?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data declararii scadentei anticipate a creditului, formulati contestatie la executare in termen de maxim 15 zile. Asa cum vi s-a spus si mai sus, doar instanta este competenta sa constate intervenita prescriptia. In cazul dumneavoastra trebuie studiata putin situatia, avand in vedere ca aveti si o cerere de reesalonare, si nu am inteles exact cand ati facut-o

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Faceți contestație la executare și invocați intervenirea prescripției. Mai întâi, verificați dacă este vorba despre o executare silită și nu de o simplă notificare (cu amenințarea de executare silită).

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.