Forum avocaţi > Civil

Proprietate

30-05-2017
Vizitator
Buna ziua! Am si eu o mica problema, acum 4 ani a mea bunica din partea mamei sia vandut apartamentu si a cumparat o casa pe numele meu si al ei pana aici toate bune si frumoase dar stiti cum sunt batrani azi asa maine asa. Ideea este ca ea a cumparat casa la caramida a platit actele a platit izolatia exterioara fosa septica centrala caloriferele si inca vreo 2-3 lucruri dar restu maini de lucru tencuiala pus parchet, gresie , faianta si tot ce mai este de facut in proportie de 99% este cumparat si facut de mine( specific ca am nevasta si copil) si ai mei. Casa nu este partajata deoare ce nu am avut motive. A mea bunica la mai crescut pe al meu var( ia murit mama la nastere) si era vorba ca partea ei sa o treaca pe numele lui cand face 18 ani deoare ce era in tutela nu infiat. A mea bunica dupa cateva discuti aberante din partea ei si dupa multe amenintari ca da foc la casa ca vorbeste cu tigani sa ne omoare( vorbe de batrani bine inteles ca nu am bagato in seama) vrea sa ma dea in judecata sa partajeze casa si sa vanda partea ei( specific ca e casa pe etaj cu o singura intrare si bucataria la comun/ gazele si lumina sunt pe numele meu)sa faca si sa dreaga. Acum intrebarea este daca mar da in judecata ce ar trebui eu sa fac sa nu poate vinde casa? ( am bagat prea mult suflet si munca in ea) si ce sanse as avea la un proces sa castic ceva sau care ar fii urmarile si ce sar putea intampla?
Răspunde
 31-05-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca va exista un proces de partaj va trebui sa solicitati atribuirea imobilului catre dvs si sa ii plătiți bunicii sulta pt partea dansei, parte a carei valoare ramane a fi stabilita in cadrul procesului de partaj in functie de contribuția concreta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ce cote de proprietate sunt menționate în contractul de vânzare-cumpărare și care a fost modalitatea de plată a prețului? S-a specificat în contract că banii au provenit din vânzarea apartamentului bunicii?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2017
Vizitator
Nu in actu de cumparare este specificat ca este donatie sau mostenire nu mai stiu exact o sa ma uit exact si o sa revin cu detali exacte
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.