buna ziua am si eu o problema la blocul in care locuiesc ,intre anii 2008 si 2011 locatarii blocului au platit in 2 locuri cheltuielile ,la administrator si la presedinte.Administratorul afost dat afara de presedinte si in prima instanta a recastigat angajarea,dar presedintele nu la mai angajat.Atunci administratorul a convins pe un locatar asa se puna el presedinte si l-a dat in judecata pe presedintele in drept sa predea actele,binenteles ca au pierdut in instanta si a ramas in functia de presedinte cel vechi si asa sa ajuns la situatia aberanta ca o parte din locatari sa plateasca la presedinte si o parte la fostul administrator ,stiu ca pare de necrezut dar asta a fost situatia. din 2012 avem un nou presedinte,care a angajat la bloc tot pe vechiul administrator si impreuna au facut o expertiza contabila din care reiese ca fiecare locatar are de platit pe peroada 2008-2011 o anumita suma de bani plus penalitati,ei spun ca este o expertiza contabila judiciara.in cazul meu este vorba de 2000lei,am cerut prin posta sa-mi arate copia de la expertiza si costul ei au spus ca a costat 8400lei,la care nu am primit raspuns la niciuna dintre cereri asa cum prevede legea.acuma ne-a bagat in cheltuieli cate 100 de lei o rate din aceea suma datorata incazul meu de 2000 lei.Am fost si la tribunal sa ma interesez de aceasta expertiza la arhiva si mi-au spus ca daca nu stiu nr. de dosar nu poate sa-mi spuna nimic.eu am platit cheltuielile la presedinte ,sa nu fie cumva asta o razbunare,nu am datorii la intretiner pana in prezent nu am fost de nimeni instiintat ca asi avea datorii ,la cheltuieli,niciodata iar cheltuielile administratorul refuza sa mi-i le incaseze fara aceea rata de 100 lei. ce pot face in acest caz , nu se prescrie datoriile dupa 3 ani, in cazul in care asi avea dar nu este cazul am toate chitantele din 2008 si pana in prezent |
|