Forum avocaţi > Civil

Recenzie

06-06-2017
Vizitator
Buna ziua, din nervi si din proasta informare am facu o recenzie pe pagina de facebook a unei firme. Eu le-am spus ca mi-au vand altceva de ce mi-au vandut si au dreptate. Am fost prost informat.Au spus ca ma vor da in judecata. Imi puteti spune care sunt repercursiunile acestor fapte? Postarea facuta am sters-o.

Multumesc.
Răspunde
 06-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti fi dat in judecata in pretentii de catre firma respectiva, insa va trebui dovedit prejudiciul creat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2017
Vizitator
Mi-ati pute spune mai exact ce inseamna sau cum se masoata prejudiciul creat sau daca chiar exista un prejudiciu creat? Adica nu cred ca au dat faliment in urma recenziei mele sau cat de mare poate fii prejudiciul pentru o recenzie care nu a fost distributia de nimeni, mai mult a fost o discutie publica intre mine si ei.
Răspunde
 06-06-2017
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2017:
Puteti fi dat in judecata in pretentii de catre firma respectiva, insa va trebui dovedit prejudiciul creat.

Mi-ati pute spune mai exact ce inseamna sau cum se masoata prejudiciul creat sau daca chiar exista un prejudiciu creat? Adica nu cred ca au dat faliment in urma recenziei mele sau cat de mare poate fii prejudiciul pentru o recenzie care nu a fost distributia de nimeni, mai mult a fost o discutie publica intre mine si ei.

Multumesc si imi cer scuze pentru postul dublu.
Răspunde
 06-06-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Dvs, ati mai postat odata, acum 1-2 saptamani aceeasi problema...cititi raspunsurile de acolo

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Valoarea prejudiciului creat va fi apreciat de catre firma reclamanta si va trebui dovedit ( le-au scazut vanzarile, au pierdut anumite contracte, in functie de caz). Asteptati sa vedeti daca veti fi chemat in judecata, iar ulterior va puteti formula apararile.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2017
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 07-06-2017:
Valoarea prejudiciului creat va fi apreciat de catre firma reclamanta si va trebui dovedit ( le-au scazut vanzarile, au pierdut anumite contracte, in functie de caz). Asteptati sa vedeti daca veti fi chemat in judecata, iar ulterior va puteti formula apararile.

Multumesc pentru raspuns!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.