Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Tatal decedat in 05sept2013 in groapa de 2.50m pod beton, pot ingropa mama peste, mai devreme de 1an

02-12-2013
Vizitator
Tatal meu a decedat in 05 sept.2013 si l-am ingropat la 2.50m adancime, cu pod din beton deasupra, la indemnul celor de la administratia cimitirului.
Mama are cancer in stadiu final , descoperit anul acesta in iulie 2013 , la pancreas si I s-au dat 6-7 luni de trait, maxim 1 an.
Asta inseamna ca in dec2013 - ian2014, maxim iunie 2014, sa ne asteptam ca si ea sa decedeze, starea inrautatindu-se deja.
Este legal si ce acte ne trebuie in cazul in care decedeaza, astfel incat sa fim sigure (eu si sora mea), ca nu vom avea surprize neplacute cand va veni timpul s-o inhumam???
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Cu stima,
Craciun Gabriela.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.