Forum avocaţi > Civil

Masina cumparata cu foarte multe vicii ascunse

02-12-2013
Vizitator
Va salut. In urma unui anunt pe net am negociat cumpararea unei masini de teren marca Toyota Landcruiser, prezentata ca impecabila. Am mers pana la Deva si dupa o scurta proba facuta pe un deal din apropiere am cumparat-o. Nu pprezentaprobleme exceptand franele care strangeau un pic datorita faptului ca masina a stat. Pe sosea nu am putut proba masina datorita faptului ca nu avea numere valabile. Targul a fost ca in doua zile masina sa aiba numere scoase si franele curatate pt ca trimit pe cineva sa mi-o aduca la Bistrita. Dupa 350 km, au inceput problemele. Scurgeri de ulei de peste tot, grupuri, motor, cutie, antigel din radiator. Caraituri in cutia de viteze, trepidații, etc. Am dus-o intr-un service si i-am facut o constatare. L-am sunat pe vanzator care a inceput sa puna problema ciudat, ca doar e o masina veche, si doar pt niste defecte minore nu ma astept sa mi-o repare el. I-am explicat destul de frumos dupa ce i-am trimis lista cu defecte ca ori o repara ori imi da banii inapoi. A refuzat oricare dintre variante. Masina am trimis-o inapoi dar nu vrea sa repare defectele. In Alba iulia am dus-o intr-un service si am o constatare si de acolo. El nu isi asuma nici o responsabilitate. Ce e de facut?
Au trecut doar 6 zile de la tranzactie? Sa ma duc cu Politia, Protectia consumatorului? sa il dau in judecata? Ce sanse am de a fi repus in starea initiala sau de a-mi fi reparata masina? Cat dureaza? Sa o duc intr-un service sa o repar si sa ii pretind sa plateasca reparatia?
Dragos.
Răspunde
 07-12-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Trebuie sa contactati un avocat. Se poate cere rezolutiunea contractului cu punerea partilor in situatia anterioare. Sau puteti solicita repararea masinii pe cheltuiala vanzatorului... sau se poate solicita deiminuarea pretului platit... dar, este important sa stiti exact ce vreti. Cautati un avocat din zona dvs.trebuie sa actionati cat mai repede, deoarece riscati sa fie prea tarziu, sa treaca prea mult timp si sa nu mai puteti face nimic.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-12-2013
Bucuresti

in mod legal beneficiati de ||"garantia" ptr. vicii ascunse care poate fi invocata in termen de 6 luni de la incheierea contractului (si in alte situatii etc.)
sfatul coleguljui este binevenit deoarece pp o argumentatie juridica delicata

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.