Forum avocaţi > Civil

Accident auto cu victime

12-06-2017

Buna ziua! Acum o luna am facut un accident rutier in care am fost vinovat, neacordand prioritate am intrat in coliziune cu un microbuz de persoane. Au ajuns 3 victime la spital dintre care 2 nu au avut nevoie de internare si nu au scos certificat medico-legal. Dintre cele 2, una s-a dus recent sa dea declaratie spunandu-i politistului ca ea nu are pretentii financiare sau penale doar ca si ar dori sa faca un control la cap ca o doare de atunci, spune ea. Banuiesc ca doreste sa ma duc, sa o iau si sa-i platesc consultatia. Ce ar trebui sa fac in situatia asta? Ce se va intampla daca o sa apara ceva la acel consult, avand in vedere ca nu s-a pus problema sa fie internata dupa ce a fost consultata atunci?
Răspunde
 13-06-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Deocamdata nu aveti ce sa faceti.
Asteptati sa vedeti daca va mai aparea si persoana respectiva cu un certificat medico-legal.
Politistul este obligat sa faca incadrarea juridica a faptei in functie de ingrijirile medicale ale persoanelor vatamate.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Asteptati sa vedeti daca persoanele vatamate vor depune plangere penala in termenul legal, iar ulterior va trebui sa va formulati apararile in functie de situatia de fapt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2017

Eu stiu ca aceste 2 victime nu au dorit internarea si nu au scos certificat medico-legal. Se poate scoate ulterior, fara nicio zi de spitalizare? Doamna aceea vrea sa vorbesc cu ea. Asta mi-a spus politistul. Ce se va intampla daca o sa mergem la control si apare ceva in neregula, avand in vedere faptul ca ea a ajuns la spital in ziua accidentului si a plecat tot in aceeasi zi in conditiile pe care vi le-am spus?
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru a fi acuzat de savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, persoanele vatamate vor trebui sa depuna la dosarul cauzei certificate medico-legale din care sa rezulte ca in urma traumei suferite au dobandit cel putin 90 de zile de ingrijiri medicale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.