Forum avocaţi > Civil

Note de sedinta

13-06-2017
Vizitator
Buna seara. Daca judecatoarea a amanat pronuntarea timp de 1 saptamana pentru a suspenda o cauza pentru un proces penal cu o hotarare inrauritoare asupra cauzei civile, dar exista deja o hotarare in acel dosar, pot depune note de sedinta prin care sa aduc la cunostiinta instantei acest lucru ? Sau cum trebuie sa procedez pentru a nu fi suspendat procesul civil ?
Răspunde
 13-06-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Pana la data pronuntarii puteti depune concluzii scrise, insa nu mai aveti voie sa depuneti inscrisuri suplimentare. In concluziile scrise puteti spune ca deja s-a solutionat dosarul care avea importanta pentru solutionarea cauzei dvs. si puteti indica numarul hotararii si solutia data.

Daca aceste aspecte nu s-au discutat la termenul de judecata cand s-a pus in discutie suspendarea cauzei, puteti cere repunerea cauzei pe rol pe motiv ca instanta trebuie sa aiba in vedere hotararea pronuntata intre timp in cauza conexa.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce instanta a ramas in pronuntare, nu mai puteti depune probe suplimentare, decat concluzii scrise. Dupa suspendare, solicitati repunerea cauzei de rol, indicand numarul hotararii solutionare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Madalina a scris pe 13-06-2017:
Buna seara. Daca judecatoarea a amanat pronuntarea timp de 1 saptamana pentru a suspenda o cauza pentru un proces penal cu o hotarare inrauritoare asupra cauzei civile, dar exista deja o hotarare in acel dosar, pot depune note de sedinta prin care sa aduc la cunostiinta instantei acest lucru ? Sau cum trebuie sa procedez pentru a nu fi suspendat procesul civil ?
Punteti formula concluzii scrise in care sa aduceti la cunostinta acest aspect - insa ma mir ca nu s-a luat act de aceasta in timpul sedintei... - , iar daca hotararea de care vorbiti nu este depusa la dosar, o depuneti o data cu concluziile si cereti repunerea cauzei pe rol pt a se puta discuta pe actul depus.

Daca prin incheierea de amanare a pronuntarii vi s-a pus deja in vedere sa depunti aceasta dovada (eu ma gandesc ca asa s-a intamplat pt ca altfel nu vad motivul pt care sa amani o saptamana o pronuntare mai mult dcat evidenta), nu mai este nevoie sa cereti repunerea cauzei pe rol - depunti hotararea odata cu concluziile, iar instanta se va pronunta in consecinta.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2017
Vizitator
a venit sentinta sau cand vine
Răspunde
 16-06-2017
Vizitator
Nu am putut ajunge la termenul procesului ca sa pun in vedere instantei ca s-a dat deja o ordonanta in acel dosar iar avocatul partii adverse incearca tergiversarea procesului desi stie ca exista deja o hotarare in acel dosar si tot depune mereu inceperea u.p in personam ca sa suspende procesul...cum eu nu am fost prezenta ca sa pun in vedere ca s-a solutionat acel dosar cu o ordonanta de clasare, am aflat apoi ca a ramas in pronuntare pentru suspendare...am depus concluzii scrise pana la urma dar ma tem ca o sa-l suspende , ca daca a ramas in pronuntare nu cred ca poate reveni asupra deciziei de suspendare
Răspunde
 17-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care instanta va dispune suspendarea cauzei, formulati o cerere de repunere pe rol, atasand dovezile pe care le detineti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.