Forum avocaţi > Civil

Flagrant DIICOT arestat sau nu?

14-06-2017
Vizitator
Buna ziua ! De curand am fost prins in flagrant de cei de la diicot cu o cantitate de cannabis asuprea mea cantitatea fiind 0.48 g. Am fost la audieri in ziua respectiva ca martor am declarat si le-am oferit toate informatiile pe care le detineam si mi-au dat drumul. Am fost contactat din nou telefonic sa ma prezin din nou la audieri. M-am prezentat iar procurorul de caz mi-a spus ca mi-a schimbat incadrarea din martor in suspect dupa care imi spune ca a renuntat la urmarirea penala. Ce ma intereseaza pe mine sunt riscurile la care voi fi supus si daca ar trebuii sa imi iau un avocat. Am nevoie de aceste raspunsuri. Dau funda ! Sau spune-ti-mi cum vedeti voi situatia asta. O zi placuta !
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca s-a renuntat la urmarirea penala inceputa impotriva dvs., nu veti mai fi acuzat de savarsirea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-12-2017
Vizitator
Buna seara ! In urma cu 3 sapt am fost la Vaslui de unde aveam de încărcat niște marfa care era a mea înregistrată in firma , si pe care trebuia sa o duc la Adjud (precizez ca marfa era perisabilă ) , la Adjud unde trebuia sa las marfa nu mai m am înțeles cu cel care vorbisem sa i las marfa așa ca eu trebuia sa duc marfa la București .... pentru a duce marfa de la Vaslui la Adjud am închiriat un tir ... transportatorul imi tăiase chitanța PINA la Adjud in valoare de 2500 lei .... neavând nici un ban la mine si nici acasa am sunat pe cineva de la care am împrumutat suma de 1000€uro , ca sa plătesc transportul si sa aduc marfa la București ... am ajuns la București m a așteptat cel de la care am împrumutat banii si i am plătit transportatorului , banii au fost dați in fata șoferului....deoarece nu aveam unde sa transport marfa am transportat o intr o hala la un apropiat al celui care mi a împrumutat banii ...la 3 4 zile am sunat pe cel care m a împrumutat ca sa i dau banii , numai ca mi a cerut in schimb suma de 2000€uro ,m am dus la poliție imediat si am făcut plângere pentru șantaj , înșelăciune si Amenințare ....am fost cu asociatul meu care fusese cu mine la Vaslui sa luam marfa de unde o depozitasem , iar cel d acolo mi a zis ca marfa nu mai este acolo ca a luat o cel care mi a împrumutat banii .... m am dus iarăși la poliție si am făcut plângere pentru furt .... cand am făcut cea de a doua plângere mi-a luat declarație alt agent deoarece primul a intrat in concediu .... cum am făcut cea de a doua plângere a aflat si cel de la care am împrumutat bani ( nu știu cum ) ... precizez ca la plângerea pentru șantaj am vrut sa se facă flagrant dar iar nu știu de ce nu s a făcut ..... am fost cred ca de 5 6 ori la poliție pentru ca nu se întâmpla nimic .... polițistul mi a spus ca sa stau liniștit ca se rezolva .... astăzi m am dus iar la poliție iar polițistul care se ocupa de caz mi a zis ca l a chemat pe cel căruia i am făcut plângere iar acesta a declarat ca intr un acces de furie a distrus marfa ... totodata a spus ca eu am luat 2000€uro de la el si a spus ca aduce in susținerea lui 2 martori .... m a întrebat daca imi mențin declarația si i am spus ca da , ba mai mult am spus ca vreau sa fiu testat la poligraf pentru aflarea adevărului ..... a spus ca o sa imi facă programare la poligraf dar după sărbători ...eu i am zis ca sunt de acord dar PINA Ma testează pe mine la poligraf sa cheme cei doi martori pentru ca ulterior daca aceștia mint sa fie Trași la răspundere ..... prima data a spus ca așa o sa facă , acum zice ca i cheamă după ce fac eu poligraful .... eu sunt sigur ca a făcut treaba asta pentru a i proteja pe cei care aveau de gând sa se pună martori .... Spune-ți mi va rog unde trebuie sa fac plângere ca sa fiu luat in considerare ??? Oamenii cu care am de a face sunt destul de influenți ...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.