Forum avocaţi > Civil

Teapa Western Union !!!!!

15-06-2017

Salut! Am o intrebare (poate prosteasca) dar voiam sa v-o pun...
Am vorbit cu un necunoscut in legatura cu cumpararea unui cont pe un joc numit Metin2RO. Si mi-a spus sa-i trimit 150 lei mai intai pentru cumpararea obiectelor din contul respectiv, si i-am trimis prin Western Union! Si el nu mi-a mai raspuns, si am ramas cu buza umflata! Am doar conversatia pe Skype cu el si numele lui, respectiv orasul...
Intrebarea este...pot face ceva, ori cu ajutorul Politiei?
Multumesc anticipat.
Răspunde
 16-06-2017
Vizitator
Prejudiciu mic, resurse multe de alocat care depasesc valoarea prejudiciului pentru a-l prinde (nu este o inselatorie clasica), deci nu prea sunt sanse de unul singur. Daca aflati de mai multe persoane care au fost pacalite asa si faceti o plangere impreuna atunci da, sunt sanse.
Mai aveti si posibilitatea unei actiuni la instanta civila daca aveti toate datele de contact (reale) ale persoanei respective. Insa aici dvs. veti plati tot (taxa de timbru, probabil si avocat ca sa va ajute in instanta si cu cererea etc.)
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Aveti posibiltatea legala de a depune o plangere penala impotriva respectivei persoane pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, in termen de 90 de zile de la producerea infractiunii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-11-2018
Vizitator
Buna seara ,
Am fost inselat sa zic asa cu 1500 de euro de un asa zis proprietar al unei masini din Germania .
Acum o saptamana am intrat pe siteul mobile.de imi cautam o masina , am gasit un vw golf 5 din 2008 la pretul de 2125 euro . Am luat legatura cu ei pe mail , mi-au spus ca ei sunt niste batrani si ca vor sa isi vanda masina deoarece au ajuns la o varsta la care nu mai au nevoie de masina .Acesti "batrani" se dadeau drept nemti dar ca sunt plecati in Danemarca si ca eu daca ma decid sa merg sa vad masina ei vin pentru mine in Munchen doar ca ei trebuie sa aiba o garantie ca eu voi merge acolo si mi-au pretins ca eu sa fac un transfer prin Westwen Union de 1500 pe numele meu sa ii pot ridica din Germania si el face acelasi lucru .Asta am si facut , iar dupa ce am facut transferul de bani nu a mai raspuns nimeni , ulterior intrand pe internet am vazut ca am fost inselat .Ma poate ajuta cineva cu vre o informatie , a putut cineva sa isi recupereze banii , ce demersuri a facut? Multumesc.
Răspunde
 13-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Ramon a scris pe 12-11-2018:
Buna seara ,
Am fost inselat sa zic asa cu 1500 de euro de un asa zis proprietar al unei masini din Germania .
Acum o saptamana am intrat pe siteul mobile.de imi cautam o masina , am gasit un vw golf 5 din 2008 la pretul de 2125 euro . Am luat legatura cu ei pe mail , mi-au spus ca ei sunt niste batrani si ca vor sa isi vanda masina deoarece au ajuns la o varsta la care nu mai au nevoie de masina .Acesti "batrani" se dadeau drept nemti dar ca sunt plecati in Danemarca si ca eu daca ma decid sa merg sa vad masina ei vin pentru mine in Munchen doar ca ei trebuie sa aiba o garantie ca eu voi merge acolo si mi-au pretins ca eu sa fac un transfer prin Westwen Union de 1500 pe numele meu sa ii pot ridica din Germania si el face acelasi lucru .Asta am si facut , iar dupa ce am facut transferul de bani nu a mai raspuns nimeni , ulterior intrand pe internet am vazut ca am fost inselat .Ma poate ajuta cineva cu vre o informatie , a putut cineva sa isi recupereze banii , ce demersuri a facut? Multumesc.

In termen de 90 de zile calendaristice puteti depune o plangere penala impotriva respectivelor persoane pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Langa plangere atasati orice inscris (in copie ) care va ajuta sa va sustineti plangerea. Puteti face printuri si de pe orice conversatie avuta cu acestia si atasati-le la plangere.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2019
Vizitator
Eu conversez prin mail cu un cuplu de batrani din Danemarca care au masina in Paris si e inmatriculata pe Germania.acelasi text il au.si mai vor si 5000 de euro prin western union. Frank Arnesen il cheama. :)))
Răspunde
 20-07-2019
Vizitator
Cu acelasi vorbesc si eu.
Si sa nu ma plictisesc imi place sa ma joc cu el:)))
Răspunde
 20-07-2019
Vizitator
Cu aceiasi poveste a incercat sa ma agate ai pe mn.
2 batrani care nu mai au nevoie de masina si stau in danemarca..masina e in paris iar nr masinii e pe germania.
Cu stima Frank Anderse:)))
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.