Forum avocaţi > Civil

Cerere cu valoare redusa ( dat in judecata de o firma de recuperare

18-06-2017
Vizitator
Buna seara ! Treaba sta cam in felul urmator in Septembrie 2014 am plecat in Spania si de atunci nu am mai platit facturile de telefon Orange in Ianuarie 2015 am venit acasa ca nu mi-am gasit de lucru . Intre timp cei de la orange mi-au reziliat contractul pe motiv de neplata timp de 2 ani nu m-a contactat nimeni ca telefonic nu s-a putut ca nr care l-am avut nu mai exista, deci doar prin scrisori sunt contactat si prin e-mail de un an in coace , acuma treaba este in felul urmator ei pt rezilierea contractului cer 2800 de lei , 460 de lei contravaluarea facturilor 90 E cer pt nereturnarea unei antene parabolice si un aparat dht pt tv , 27 de lei penalitati si 200 de lei cheltuieli de judecata , prima infatisare am avut-o saptamana asta in data de 14 urmatorul termen il am miercuri . As vrea sa stiu daca in apararea mea ma pot folosi de art.1554 C . civ. alin.3 , legea 193/2000 art. 4 alin .1 si legea 296 din Codul Consumatorului sunt relevante in apararea mea privind suma care reiese din rezilierea contractului intrucat ei ma obliga la pata integrala a contractului pana la sfarsit. drept urmareas vrea sa stiu daca pe langa ceea ce am mentionat eu mai sus mai sunt si alte aspecte pe care trebuie sa le iau in calcul alte articole si legi care m-ar putea ajuta pe mine avand in vedere ca nu am avocat si nici nu imi permit unul asa ca ma lupt de unu singur sper sa si reusesc sau ma indrumati spre a cere unu din oficiu? Va multumesc !
Răspunde
 20-06-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
avocatii din oficiu sunt obligatorii doar in cauzele penala.
Cazul dvs. este o cauza civila.
Dar, puteti beneficia de ajutor public judiciar, in conditiile legii 51/2008.
Formulati o astfel de cerere la instanta.
atasati actele doveditoare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o cerere pentru desemnarea unui aparator din oficiu in fata instantei sau mergeti la Serviciul de Asistenta Juridica al Barorului judetului unde se desfasoara judecata, pentru a solicita asistenta juridica din oficiu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.