Forum avocaţi > Civil

Exprimare ambigua regulament universitate

20-06-2017
Vizitator
Buna ziua,

Am o intrebare in legatura cu o exprimare ambigua din regulamentul unei universitati de stat din Romania. In regulament sunt mentionate:
"Absolvenţii care nu s-au înscris la examenul de finalizare a studiilor în alte sesiuni organizate anterior, dar nu mai târziu de trei ani de la data absolvirii, au dreptul să se înscrie atât în sesiunea din iunie, cât şi în cea din februarie. Ei se pot prezenta la probe fără taxă în cele două sesiuni consecutive (iunie, februarie). În cazul înscrierii la examenul de finalizarea studiilor mai târziu de trei ani de la data absolvirii se percepe taxă de înscriere."
Eu am terminat studiile in 2014 dar nu mi-am sustinut disertatia. Astazi am fost la facultate, mi-am platit taxele si am intrebat daca trebuie sa mai platesc taxa de inscriere la disertatie in cazul in care ma inscriu in sesiunea de restante a anului universitar 2016 - 2017 care este in februarie 2018. Personalul universitatii mi-a dat 2 raspunsuri.
1. ca trebuie sa platesc taxa daca ma inscriu in februarie 2018.
2. ca nu trebuie sa platesc deoarece e sesiune de restante.
Mentionez ca daca ma inscriu in februarie, aceea va fi prima inscriere.
As dori sa stiu daca in cazul inscrierii in februarie 2018 (sesiune de restante a sustinerii examenului de disertatie) universitatea ma poate obliga la plata taxei de inscriere.
Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.