Forum avocaţi > Civil

Proiect conducta Transgaz prin padurea mea

20-06-2017
Vizitator
Buna ziua,

Daca sunteți amabili lămuriți-mă vă rog ce ar trebui să fac în acest caz.
Detaliat ar fi următoarea problemă/situație:
Am o pădure cu o suprafață de aproximativ 1 hectar, cu titlu de proprietate, neintabulat, prin care se dorește traversarea acesteia cu o conductă de gaz (firma Transgaz), afectând o suprafață de aprox. 500 mp (culoar prin mijlocul pădurii). Soiul predominant este carpen (un detaliu care cred că contează).
Nu sunt lămurit ce implică toate acestea în ideea în care beneficiarul, executantul lucrării și ocolul silvic nu m-au lămurit care ar fi procedura corectă pentru mine și legală. Mi s-a comunicat verbal (printr-o mascaradă) că voi primi o sumă maaare de bani, uluitoare, deși știu că valoarea despăgubirii nu poate atinge asemenea "cote" prezentate de ei. Tot ceea ce vreau este ca pe suprafața de pădure afectată de Uzufruct să primesc despăgubirea reală,(nici mai mult, nici mai puțin), fără a avea pretenția de a mă opune derulării proiectului. Practic, nu știu etape, pași.
Mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.