Buna ziua Poate puteti sa ma sfatuiti in a face ceva in situatia mea ,descrisa mai jos: undeva in anii 2008-2010,am avut un credit de la o banca (GarantiBank Brasov),un soi de card din-acela de cumparaturi in suma de 2100 lei,undeva in 2010 sau 2011 l-am inchis stti cum este cu bancile cind doresti sa inchizi un cont,un calvar ,am facut cerere ,,vino maine,vino saptamana viitoare,mai trebuie sa platesti asta,mai trebuie aia, veniti luna viitare ca acum nush ce,...foarte greu am ajuns la un final,mai ales ca eu locuiesc intr-un orasel fara sucursala GB si 100 km cu ocazie,cu autobuz etc,costuri si timp pierdut,am achitat tot am predat cardul,mi-au zis asta este tot daca mai trebuie ceva va anuntam,..nu am mai primit nimic,dupa vre-o 3-4 ani eu am facut curat si am aruncat mai tot ce aveam de la banca ,cat sa fie nevoie sa mai tin atatea hartii,multe extrase de cont si d-astea,dar surpriza mare acu vre-o 2 ani incep sa primesc acasa iarasi extrase de cont cum ca am de plata nu stiu cu ce suma a inceput ca eu de 3 ani lucrez in strainatate si cumva un vecin ma contactat ,au aruncat plicurile ca se adunau acolo pe scara ,in bloc nimeni nu are cutie postala,insa anul acesta a trebuit sa revin in tara pentru schimbare de acte si am primit un nou extras din-acesta,in suma de 35,62 lei,daca vin de vre-o 2 ani extrase cu ce suma o fi inceput,in fine nu asta este problema ci cum sa imi vina dupa atatia ani asa ceva,...?!! uiti sa inchizi un cont?,uiti sa trimiti extrase 3-4 poate 5 ani?adica te astepti la cateva luni, poate 1 an dar nu dupa 3-4 sau 5 ani,eu nu mai detin acte cu care sa le dau peste nas ca le-am aruncat,au trecut atatia ani,dar ei au dreptul sa faca asta dupa atatia ani?sincer nu prea as mai vrea sa trec calvarul inchiderii contului din nou si nu pe nedrept,..adica sa zicem ca cineva uita sa inchida contul dar dupa atatia ani mai indraznesti sa trimiti exrase de cont,cineva trebuie sa aprobe asta ,ei cred ca cineva si fara card a uitat sa foloseasca contul atatia ani?!! Deci in cazul acesta ce pot sa fac rezolv cu o scrisoare la ei? o reclamatie la ANPC? sau..?! Multumesc mult |
|