Forum avocaţi > Civil

Cum pot obliga asociatia?

28-06-2017

De ani de zile asociatia de proprietari refuza sa furnizeze orice copie dupa actele originale ale asociatiei. Pun la avizier doar rezumate nesemnate de nimeni.
Am solicitat in scris copii dupa PV de adunari generale si dupa decizii de comitet executiv si mi se refuza acest drept.
Azi am si aflat de ce studiind o lege.
Pentru ca la judecatorie trebuie sa prezinti neaparat actul pe care il contesti. Eu nevand acest act, nu pot contesta nimic desi sunt multe ilegalitati.
As dori sa chem in judecata asociatia pe acest motiv, sa dea copii dupa acte. Cum as putea intemeia o asemenea cerere va rog? Si daca se admite, apoi cum ii oblig sa le dea?
Multumesc.
Răspunde
 30-06-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Puteti actiona Asociatia in instanta pentru alt motiv, motivul real pentru care ati vrea sa vedeti respectivele acte. In instanta Asociatia va fi obligata sa prezinte actele, la solicitarea acesteia.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-07-2017

Multumesc frumos doamna avocata.
E buna ideea numai ca eu am nevoie mereu sa mi se arate cate ceva. De ce?
Pentru ca e o grupare de banditi bine organizata care se ocupa cu smecherii si eu doresc sa pun capat acestor smecherii dar nu pot cand actele sunt la ei si nu vor sa le arate.
Spre exemplu, stiti desigur ca nu poti contesta la instanta vreo decizie decat in termenul de 45 de zile de cand au afisat-o. Documentul original sau copie dupa el si atunci... de aceea nu dau actele.
Of, of, of...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.