Forum avocaţi > Civil

Abuzul parintesc

30-06-2017
Vizitator
Buna ziua. Am o problema cu parintii. Am 17 anj si in iarna le-am povestit parintilor despre un barbat de 41 de ani care se da la mine. Barbat la care mergem in concediu in vila. I-am anuntat ca nu vreau sa ma duc. Am anuntat si protectia pentru ca am mai avut probleme cu ai mei mai de demult si protectia initial a zis ca daca nu vreau sa ma duc anul acesta la mare, ei nu ma pot obliga. Si a doua oara cand m-am dus deja incercau sa ma convinga sa plec. Si daca tot nu vreau, sa gasesc la cineva unde sa stau dupa legea care este. Am vorbit cu parintii mei si ei nu sunt de acord sa raman acasa. Le-am dat variante sa ma lase la bunica, sau acasa singura. Cum vor ei doar ca trebuie sa faca o declaratie cum ca is de acord sa ma lase la cineva in grija. Si au ajuns la concluzia ca daca nu vreau sa ma duc cu ei in concediu sa imi fac bagaju si sa plec din casa sa ma duc sa stau la prietenu meu si nu au fost de acors nici sa faca declaratiile respective. Si a doua zi m-au scos afara. Am inregistrat convorbirea pe telefon. Iar acum imi este frica. Practic eu stau la mama lui acasa si ea detine un copil in plasament. Daca parintii vor sa le faca rau, se poate ajunge sa piarda copilul? Parintii mei pot minti ca am fugit de acasa chiar si daca am dovada ca ei m-au scos din casa? Nu as vrea sa creez probleme mamei prietenului meu. Parintii mei sunt impotriva lui din motive financiare si pentru ca nu are studii superioare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.