Forum avocaţi > Civil

Smecherii cu actele asociatiei de proprietari

01-07-2017

Ati auzit de expunerea la avizier a rezumatelor dupa hotararile Adunarilor generale ale proprietarilor? Nesemnate de nimeni, nestampilate, neasumate deci de nimeni...
Aceasta este ultima metoda prin care niste smecheri care conduc o asociatie de proprietari se apara ca sa nu fie dati in judecata.
Cum asa? Imediat explic.
Dupa cum stiti, pentru instanta e nevoie de un act in copie conforma cu originalul sau original pentru a il contesta. Asociatia din care fac parte, refuza de ani de zile sa imi dea acces la originale sau la arhiva tocmai pentru ca stiu ca neavand aceste documente in original nu pot fi trasi la raspundere in vreun fel. Asa au gasit metoda "rezumatelor" de la avizier. Diabolica metoda.

Acum am dat in judecata pentru refuzul de a da acces la arhiva insa actiunile lor de a imi refuza acest drept, de ani de zile, cum sunt pedepsite va rog? As dori sa fac ceva pentru a nu se mai repeta asta. Multumesc.
Răspunde
 04-07-2017
Vizitator
Cei care conduc asociatia pot fii inlocuiti! Faceti adunare generala si alegeti un comitet nou, un presedinte nou, administrator... inlocuiti tot ! Cu datul in judecata nu rezolvati nimic !
Răspunde
 04-07-2017

De unde stiti ca nu rezolvam nimic? Aveti dvs. experienta instantelor si a proceselor?
Normal ca stiam ca pot fi inlocuiti, nu scriam pe un forum pentru asa o chestie de o stie si un copil de scoala primara. Nu asta ma interesa, varianta pe care o stiam.
Din pacate, vad ca nici un avocat nu vrea sa preia acest subiect.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.