Buna dimineata, Am cateva intrebari si sper sa ma puteti ajuta. in urma cu cativa ani, bunicul meu a decedat si a a lasat mostenire in pamant. Pamantul urma sa fie distribuit intre unchiul meu, doi frati vitregi si mine. Cei trei frati, eu inclusiv, suntem nepotii bunicului. Tatal nostru a decedat in urma cu multi ani si in consecinta, cand bunicul a decedat, mostenirea a trecut la mine, cei doi frati si unchiul meu. In urma cu doi ani, am semnat actul de mostenire care spune cat pamant am mostenit toti 4. Pamantul este in Domnesti, si nu a fost cadastrat. Exista o lista cu parcelele de pamant. L-am rugat pe unchiul meu sa vanda pamantul ca sa impartim banii etc dar a zis ca trebuie cadastrat si el nu are bani pentru asta. Intrebarea mea este, cum sa procedez ca sa vad pamantul care imi partine in posesia mea. Nu stiu care sunt procedurile, si in consecinta, sper sa ma puteti ajuta. As vrea sa stiu cat costa sa pun lucrurile in miscare. As vrea sa am pamantul meu scris clar pe un certificat de mostenire, ca sa pot sa il vand sau sa fac ce vreau cu pamantul in cauza. Va multumes pentru atentie, |
|