Forum avocaţi > Civil

Cum sa procedez ca sa vad pamantul care imi partine in posesia mea.

04-07-2017
Vizitator
Buna dimineata,

Am cateva intrebari si sper sa ma puteti ajuta. in urma cu cativa ani, bunicul meu a decedat si a a lasat mostenire in pamant.

Pamantul urma sa fie distribuit intre unchiul meu, doi frati vitregi si mine. Cei trei frati, eu inclusiv, suntem nepotii bunicului.

Tatal nostru a decedat in urma cu multi ani si in consecinta, cand bunicul a decedat, mostenirea a trecut la mine, cei doi frati si unchiul meu.

In urma cu doi ani, am semnat actul de mostenire care spune cat pamant am mostenit toti 4.

Pamantul este in Domnesti, si nu a fost cadastrat.

Exista o lista cu parcelele de pamant.

L-am rugat pe unchiul meu sa vanda pamantul ca sa impartim banii etc dar a zis ca trebuie cadastrat si el nu are bani pentru asta.

Intrebarea mea este, cum sa procedez ca sa vad pamantul care imi partine in posesia mea.

Nu stiu care sunt procedurile, si in consecinta, sper sa ma puteti ajuta.

As vrea sa stiu cat costa sa pun lucrurile in miscare.

As vrea sa am pamantul meu scris clar pe un certificat de mostenire, ca sa pot sa il vand sau sa fac ce vreau cu pamantul in cauza.

Va multumes pentru atentie,
Răspunde
 04-07-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In momentul de fata detineti o cota indiviza din acel teren, motiv pentru care, daca nu va intelegeti amiabil cu ceilalti mostenitori pentru iesirea din indiviziune, vatrebui sa va adresati instantei de judecata cu o cerere in acest sens. Costurile unei astfel de actiuni se compun din taxa de timbru calculata la valoarea terenului, costul expertizei de specialitate si onorariul de avocat, costuri pe care le puteti solicita paratilor la finalizarea procesului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.