|
04-07-2017 |
 | Marius77
|
| Facusem o contestatie la un proces verbal emis de catre Politie . In prima faza instanta mi-a dat castig de cauza , anuland amenda pe care o primisem si implicit suspendarea permisului pe o perioada de 30 de zile si schimbandu-le cu un avertisment. Cei de la IPJ au facut apel, acesta a fost "admis in parte" in sensul ca "Menţine sancţiunea amenzii în cuantum de 500 lei aplicată prin procesul verbal de constatare a contravenţiei "si "Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate care nu sunt contrare prezentei." . Deoarece nu cunosc termeni juridici , v-as ruga sa imi explicati daca procesul verbal va fi respectat in totalitate sau voi ramane doar cu amenda (pe care deja am platito) iar permisul nu-mi va mai fi suspendat. Va multumesc anticipat . | |
|
|
|
05-07-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Instanta v-a admis doar o parte din cereri, in sensul ca v-a aplicat o amenda, insa nu vi se mai retine sanctiunea suspendarii permisului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-08-2018 |
 | Addict0204 Vizitator |
| Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce inseamna “ se admite cererea in parte “!? Este vorba de un proces succesiune !va Multumesc | |
|
|
|
04-08-2018 |
| Addict0204 a scris pe 03-08-2018: Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce inseamna “ se admite cererea in parte “!? Este vorba de un proces succesiune !va Multumesc Adică cererea nu v-a fost admisă așa cum ați solicitat dvs, ci cererea a fost admisă parțial (doar o parte din pretențiile dvs). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-08-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Addict0204 a scris pe 03-08-2018: Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce inseamna “ se admite cererea in parte “!? Este vorba de un proces succesiune !va Multumesc Instanta a admis partial solicitarile dvs. din cererea de chemare in judecata, nu in totalitate. Asteptati sa primiti motivarea hotararii, iar daca sunteti nemultumit de solutie, promovati calea de atac aferenta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-11-2020 |
 | Rameta Roxana Vizitator |
| Ce inseamna admite in parte cererea. Este vorba de divort. In cat timp voi primi acasa pronuntarea hotararii | |
|
|
|
17-11-2020 |
 | Rameta Roxana Vizitator |
| Ce inseamna admite in parte cererea. Este vorba de divort. In cat timp voi primi acasa pronuntarea hotararii. Pe site spune ca se admite in parte cererea prin care imi reiau numele anterior dar respinge in rest.... sincer nu stiu ce pt ca nu am cerut nimic de la fostul sot. Nu stiu ce inseamna. Sunt divortata sau nu? | |
|
|
|
17-11-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Dvs. ati introdus actiune sau fostul sot? Pentru ca se admite sau se respinge cererea reclamantului. Daca dvs. ati cerut divortul (fiind reclamanta), vi s-a admis capatul de cerere privind divortul si ati revenit la numele anterior. Daca sotul a cerut divortul (el a fost reclamant, si dvs.parata), i s-a admis divortul, cererea ca dvs. sa reveniti la numele anterior,iar restul pretentiilor i-au fost respinse. De vreme ce afirmati ca nu ati cerut nimic, inseamna sa sotul trebuie safi fost reclamant si a avut mai multe capete de cereri, nefiind admise toate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
17-11-2020 |
| Rameta Roxana a scris pe 17-11-2020: Ce inseamna admite in parte cererea. Este vorba de divort. In cat timp voi primi acasa pronuntarea hotararii. Pe site spune ca se admite in parte cererea prin care imi reiau numele anterior dar respinge in rest.... sincer nu stiu ce pt ca nu am cerut nimic de la fostul sot. Nu stiu ce inseamna. Sunt divortata sau nu? In situatia in care se admite in parte o cerere, instanta admite doar o parte din solicitarile reclamantului. Asteptati sa vi se comunice hotararea. Din punct de vedere legal, hotararea se redacteaza si se comunica in termen de 30 de zile, insa in practica acest termen este depasit. Daca s-a dispus revenirea la numele purtat inainte de incheierea casatoriei, inseamna ca instanta a admis capatul de cerere referitor la desfacerea casatoriei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-05-2021 |
 | Ghenu Marielena Vizitator |
| Intr-un proces litigii de munca pt recunoasterea grupei 2 de munca. La al doilea termen solutia este: Se admite in parte cererea dar nu mai apare un viitor termen! Va multumesc! | |
|
|
|
21-05-2021 |
| Ghenu Marielena a scris pe 21-05-2021: Intr-un proces litigii de munca pt recunoasterea grupei 2 de munca. La al doilea termen solutia este: Se admite in parte cererea dar nu mai apare un viitor termen! Va multumesc! Este posibil ca dosarul sa fi ramas in pronuntare. Asteptati sa vi se comunice solutia prin posta. Ati fost prezenta la termenul de judecata? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-05-2023 |
 | Vizitator Vizitator |
| Am cerut custodie totala,pensia alimentară și sa plateasca cheltuielile de judecata fostu,mia dat soluția:admisa în parte cererea,ce înseamnă, va mulțumesc | |
|
|
|
28-05-2023 |
| Inseamna ca vi s-au admis doar o parte din solicitari. Asteptati sa vi se comunice hotararea, pentru a vedea ce capete de cerere au fost admise. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |