Forum avocaţi > Civil

Evacuare chirias pe art 1033 si urmatoarele

08-07-2017
Vizitator
Am dat in judecata chiriasul rau platnic,cu clauza de pact comisoriu.
I-am trimis prin executor notificare de evacuare cu termen 30 zie si notificare de reziliere unilaterala cu suma de plata chirie restanta
Mi s-a respins cererea pe motiv."desi reclamanta i-a trimis paratei o notificare prin care arata ca intelege sa rezilieze contractul pt neplata chiriei,instanta retine ca reclamantul nu a facut dovada clara a intervenirii rezilieierii unilaterale a contractului...Instanta are in vedere art1552 al1si arata ce spune art 1552..deci conchide instanta - nu s-a facut dovada indeplinirii rezilierii unilaterale si deci dreptul paratei nu s-a stins.,deasemenea spne instanta ca parata a continuat sa faca plati in temeiul contractului (de fapt a facut o plata partiala din restanta -lucru care nu s-a retinut de instanta) sume de bani care in procedura speciala nu se poate stabili cu ce titlu au fost platite.Vreau sa reiau procedura si la fel am facut cele 2 notificari .Ce trebuie sa scriu in cererea de chemare in judecata,sau ce probe sa mai aduc ,unde gresesc pt ca ma intereseaza f mult sa-i evacuez dar si sa recuperez ceva din restanta.
Multumesc mult anticipat
Răspunde
 08-07-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În situația dată ar trebui să faceți o cerere de evacuare pe dreptul comun și nu pe procedura specială prevăzută de art. 1033 cpc.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-07-2017

pe dreptul comun dureaza o vesnicie
taxa de timbru mare
aceasta se aplica la chiria restanta?
multumesc
Răspunde
 11-07-2017

totusi si pe procedura speciala se poate cere chiria
Răspunde
 20-04-2019
Vizitator
Scoateți ușa cu ei in casă și plecați cu ea,nimeni nu sta fara
ușa,mergeți la Enel și cereți să închidă curentul,aveți acest drept daca sunteți proprietarul contractului,dacă aveți gaze separate cereți închiderea furnizării și vor pleca de bunăvoie.Panditi când pleacă și schimbați butucul,daca au lucruri de valoare sa aduca banii in schimbul lor,daca nu se duc in instanță și dureaza sa sa demonstreze că lucrurile le aparțin cu chitanțe,facturi,etc.Nu chemați politia,erau să-mi dea și amenda că i-am sunat pt o faptă care nu e penală,că acel chiriaș nu voia sa deschida ușa.Din păcate,legea e de cacao,trebuie sa fii puțin tupeist și să te descurci singur,e chiriașul măgar,fii și tu,e dreptul și proprietatea ta.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.