Forum avocaţi > Civil

Precizarea cererii

17-07-2017

Am scris in cererea de chemare in judecata sa solicit sa mi se comunice unde are sediu - incaperea - o asociatie si care sunt datele de contact ale presedintelui. Nu se stiu. E un mister.
Primesc Comunicare adresa de la Judecator care imi cere sa precizez cererea cu privire la modalitatea in care solicita declararea sediului asociatiei si a datelor de contact ale presedintelui.

Nu inteleg ce vrea sa spuns prin MODALITATEA in care solicit declararea sediului si modalitatea pentru datele de contact? Adica? Ce nu este oare clar?
Am spus clar in cerere ca asociatia asta nu are nici o incapere si nici un sediu si presedintele nici o data de contact.
Ma puteti va rog lamuri?

Multumesc.
Răspunde
 17-07-2017
Vizitator
Este obligatoriu conform codului de Procedură Civilă să menționați în cererea de chemare în judecată, printre altele, și adresa sau sediul ( în cazul persoanelor juridice ) persoanei chemate în judecată. Altfel, instanta va poate anula cererea.
Răspunde
 18-07-2017

Nu cred ca la asta se refera.
Am precizat in cerere sediul si datele de identificare.
Vedeti ca scrie MODALITATEA in care solicitati .... Nu sa declar sediul...
La aceasta Modalitate ma refer ca nu inteleg ce vrea sa zica.
Răspunde
 18-07-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Poate se refera la cum sa fiti informat cu privire la datele solicitate: prin scrisoare, prin publicare intr-un ziar, la telefon. Cam asta inteleg eu.

Daca nu va este clar, puteti face o nota pe care sa o depuneti la instanta, in care sa precizati ca nu intelegeti solicitarea instantei si ca dvs. vreti sa fiti informat de catre presedintele de asociatie printr-o nota scrisa trimisa prin scrisoare recomandata la domiciliul dvs.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.