Forum avocaţi > Civil

Am 19 ani si vreau sa rup legăturile cu parintii.

22-07-2017
Vizitator
Buna ziua! Am 19 ani si sunt la facultate in alt oras decat cel natal. In timpul vacantei de vara am venit acasa pentru o scurta perioada,urmand ca dupa sa ma intorc in orasul unde studiez pentru a lucra pe timpul verii. Parintii mei,care suntobsedati de control,ma tin cu forta aici,amenintandu-ma ca in cazul in care plec o sa ma dea disparuta iar politia o sa ma aduca acasa. E posibil sa se intample asta tinand cont ca sunt majora? Mulțumesc!
Răspunde
 22-07-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Avand in vedere faptul ca sunteti majora, sunteti capabila sa va luati singura deciziile, insa analizati bine hotararile pe care le veti lua.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-05-2018
Vizitator
Bună ziua ma numesc Adina am 19 ani și vreau sa ma mut la prieten părinți consuma alcool și nu sunt deloc deacord cu relația noastră muncim amândoi. Nu ne poate face nimeni nimic nu?
Răspunde
 01-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce sunteti majora, decizia va apartine.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-05-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Adyna Iulyana a scris pe 01-05-2018:
Bună ziua ma numesc Adina am 19 ani și vreau sa ma mut la prieten părinți consuma alcool și nu sunt deloc deacord cu relația noastră muncim amândoi. Nu ne poate face nimeni nimic nu?

Sunteți majoră și aveți capacitatea deplină de a lua decizii și de a vă asuma consecințele faptelor dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2019
Vizitator
Buna ziua! Ma numesc Andreea, am aproape 20 de ani, si as dori sa plec de acasă la prietenul meu. Tocmai ce le am spus astăzi părinților acest lucru, sincer, au reacționat destul de bine, față de cum m am așteptat. Ei au spus ca trebuie sa mai am rabdare, însă nu pot. Mi a găsit un loc de muncă, si consider ca e timpul sa mi fac banii mei. Eu si cu prietenul meu avem planuri împreună, dorim sa ne formam o familie, si toate cele. As avea nevoie de un sfat. Vă mulțumesc anticipat!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.