Forum avocaţi > Civil

Plecarea une'i minore de acasa

23-07-2017
Vizitator
Buna ziua, vreau foarte mult sa aflu cum as putea sa o iau pe prietena mea de 16 ani jumate de acasa, deoarece zilnic in familie vede doar cearta, tata'l ei vine noaptea tarziu face scandal in casa iar mai apoi vine la ea, urla o pune sa se ridice din pat, tin sa mentionez ca este gravida in a 3a luna, si vrea neaparat sa vina la mine, imi zice ca daca nu rezolv sa fie langa mine, ea isi face rau taieturi/spanzurat/moarte...
Nu vreau sa pateasca ceva si bebelusului care urmeaza sa se nasca nu cred ca ii fac foarte bine certurile si scandalurile astea
Va rog frumos sa imi dati un raspuns complect legal, vreau sa stim ce putem face, tin sa mentionez ca am 18 ani nici mama mea nu ar fii de acord ca ea sa stea cu mine, dar totusi ne-am descurca bine intr-o chirie find angajat cu un salariu de 1.500 lei/2.200 cu ore extra + bonuri de masa.
P.S ea a mai plecat de acasa acum 2 saptamani cu mine, dar am plecat la mare, le-a zis parintilor si cand au aflat ca e cu mine, au dat'o disparuta stind deja de ea unde se afla, iar politia a dus'o inapoi acasa fara ca ea sa fie de acord, un domn politist nu stiu daca nu l'a cunoscut le tata'l fetei, deoarece a pus'o sa aleaga ori sta acasa la parinti ei si nu mai paraseste domiciliu, ori la un centru de minori... Oare chiar asa e legea? Nu exista nici o modalitate? Sa se mute la mine?
Răspunde
 23-07-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Este foarte grav faptul ca o minora de 16 ani urmeaza sa devina mama, situatia in care concubinul acesteia poate fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu un minor.
Pana la majorat, parintii prietenei dvs. sunt responsabili pentru aceasta, astfel ca nu va veti putea muta impreuna fara acordul dansilor.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.