Buna ziua, vreau foarte mult sa aflu cum as putea sa o iau pe prietena mea de 16 ani jumate de acasa, deoarece zilnic in familie vede doar cearta, tata'l ei vine noaptea tarziu face scandal in casa iar mai apoi vine la ea, urla o pune sa se ridice din pat, tin sa mentionez ca este gravida in a 3a luna, si vrea neaparat sa vina la mine, imi zice ca daca nu rezolv sa fie langa mine, ea isi face rau taieturi/spanzurat/moarte... Nu vreau sa pateasca ceva si bebelusului care urmeaza sa se nasca nu cred ca ii fac foarte bine certurile si scandalurile astea Va rog frumos sa imi dati un raspuns complect legal, vreau sa stim ce putem face, tin sa mentionez ca am 18 ani nici mama mea nu ar fii de acord ca ea sa stea cu mine, dar totusi ne-am descurca bine intr-o chirie find angajat cu un salariu de 1.500 lei/2.200 cu ore extra + bonuri de masa. P.S ea a mai plecat de acasa acum 2 saptamani cu mine, dar am plecat la mare, le-a zis parintilor si cand au aflat ca e cu mine, au dat'o disparuta stind deja de ea unde se afla, iar politia a dus'o inapoi acasa fara ca ea sa fie de acord, un domn politist nu stiu daca nu l'a cunoscut le tata'l fetei, deoarece a pus'o sa aleaga ori sta acasa la parinti ei si nu mai paraseste domiciliu, ori la un centru de minori... Oare chiar asa e legea? Nu exista nici o modalitate? Sa se mute la mine? |
|