Forum avocaţi > Civil

Punere in posesie

02-08-2017
Vizitator
Buna seara,

Tatal meu, impreuna cu mostenitorii celor 2 frati ai sai, au primit titul de propritate de la o suprafata de padure. A facut nenumarate solicitari de punere in posesie si a primit pana la urma o informare de primire, ca poate fi pus in posesie doar daca vine la primarie impreuna cu ceilalti 2 mostenitori.
Intrebarea mea este daca el ca mostenitor direct este oligat sa ii gassasca si sa ii convinga , pe ceilalti mostenitori, sa vina la punerea in posesie.
sau
poate el ca si mostenitor direct sa fie pus in posesie pt suprafata alocatadoar cf titlului de proprietate ?

Multumesc,
Alex
Răspunde
 03-08-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Dezbateti prima data succesiunea; si apoi solicitati punerea in posesie.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-03-2022
Vizitator
Bună ziua, aș dori să mi răspundeți și mie la o situație în care mă aflu acum : în urma unui proces ptr un teren, s a ajuns la punere în posesie, cu marcarea terenului prin țăruși. Acum terenul s a vândut. Cel care construiește nu are obligația de a lăsa stâlpii pe poziție? Și unde își poate face el gardul, în spatele stâlpilor sau pe mijlocul lor?
Răspunde
 24-03-2022

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ba da, tarusii nu trebuie indepartati.
Gardul se face pe linia tarusilor.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-03-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nick a scris pe 24-03-2022:
Bună ziua, aș dori să mi răspundeți și mie la o situație în care mă aflu acum : în urma unui proces ptr un teren, s a ajuns la punere în posesie, cu marcarea terenului prin țăruși. Acum terenul s a vândut. Cel care construiește nu are obligația de a lăsa stâlpii pe poziție? Și unde își poate face el gardul, în spatele stâlpilor sau pe mijlocul lor?

Stalpii care delimiteaza proprietatea trebuie lasati pana la construirea gardului, iar gardul se construieste pe linia acelor stalpi.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-03-2022
Vizitator
In anul 2012 am tranportat pe topograful primariei si pe dna de la camera agricola la terenul extravilan pe care am revendicat , terenul a fost tarusat in prezenta lor .
Nu am primit de atunci Titlu fe propietate , prin telefon m-a zis ca inca nu m-a venit randul , dar actele sunt in ordine , sa folosesc terenul .
Ce pot sa fac ? Am 76 de ani asi dori sa las copiilor cu acte in regula .
Răspunde
 06-04-2022
Vizitator
Nu cred ca o sa primesti Titlul dupa 12 ani . Imi pare rau .
Răspunde
 06-04-2022

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dragan a scris pe 26-03-2022:
In anul 2012 am tranportat pe topograful primariei si pe dna de la camera agricola la terenul extravilan pe care am revendicat , terenul a fost tarusat in prezenta lor .
Nu am primit de atunci Titlu fe propietate , prin telefon m-a zis ca inca nu m-a venit randul , dar actele sunt in ordine , sa folosesc terenul .
Ce pot sa fac ? Am 76 de ani asi dori sa las copiilor cu acte in regula .

Ce fel de acte detineti? aveti procesul verbal depunere in posesie?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-04-2022
Vizitator
Nu ,
am depus dosar de revendicare , C F vechi al parintilor , cart. identitate , certif .mostenitor tot ce m-i s-a cerut ., plan parcelar facut de topogrsf autorizat , In anul 2012 dna Sipos m- a solicitat da transport cu masina mea pe Dna si pr topograful primariei
La fata locului s-a tarusat terenul extravilan si nu am primit pr verb de punere in posesie.
Anil trecut , din cauza pandemiei nu m- au lasat sa intru , prin telefon m-i s zis dna ca urmeaza sa Primesc Titlu , inca nu a venit randul dar sa folosec terenul .
Multumesc pt interes
Răspunde
 28-09-2022
Vizitator
buna ziua .am niste pamant donat de tata ,platesc impozit pe el din 2003,tata a murit ,si nu a intrat la succesiune ca era doar o donatie facuta de la mama lui ...eu acum asi vrea sa fac procedura de punere in posesie ,cat m-ar costa ? oare merita ca e vorba numai de 11 ari..multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.